*Nettavisen* Nyheter.

Slik vil designerne sko Kate

Foto: Getty Images

Liljekonvaller, silke, perler, krystaller og marabufjær.

02.03.11 12:19

(SIDE2): Det er kun noen måneder til hele verdens øyne er rettet mot London og det kongelige bryllupet som går av stabelen 29. april når prins Wiiliam skal inngå ekteskap med Kate Middleton.

Og det er nok ikke prinsen selv som kommer til å være hovedpersonen, men den som skal anlyseres ned i minste detalj når det gjelder kjole, sminke, hår og accessoarer, er den kommende prinsessen.

Nettsiden Footwear News har bedt en rekke kjente skodesignere komme med forslag til de perfekte bryllupsskoene for Kate Middleton. Her er resultatet:

Manolo Blahnik
Vil sko den kommende prisessen i elfenbenfargede silkepumps dekorert med liljekonvaller i organza og saltvannsperler.

- Skoene representerer våren og alt friskt og nytt, noe som Kate Middleton nettopp er, sier Manolo Blahnik ifølge Footwear News.

Se skoen her.

Giuseppe Zanotti
Sorte satengsandaler med en stor safir i sentrum rammet inn av diamanter, på stilletter med metalltipper.

Zanoppi sier at skoene til Kate skal matche de klassiske og sofistikerte elementene i ringen hennes, men med en mer ungdommelig, moderne tone.

- Smykker for føttene er min DNA, så å designe for en prinsesse faller meg naturlig, sier Zanotti ifølge nettsiden.

Se skoen her.

René Caovilla
Hvite satengsandaler med marabufjær og flerfargede Swarovski-krystaller. Caovilla mener hans sko passer godt til en prinsesse fordi den er elegant, sexy og kostbar, og den forslår en magisk atmosfære.

Se skoen her.

Cesare Casadei
Silkepumps med smykkebelagte stropper og broderte blomsterdetaljer. Dette elegante designet er skreddersydd med broderier og flerformede klare krystaller for å skape en foss av stener som danser ned foten.

Se skoen her.

Georgina Goodman
Antikke walisiske blondepumps med små skotske perler og perleinspirerte heler.

- Jeg ville skape noe spesielt med en indre følelsesmessig verdi; noe gammeldags som samtidig gjenspeiler Kates friske modernitet. Jeg har siktet for en balanse mellom historie og femininitet som passer anledningen; en slags luksusresirkulering, sier Goodman ifølge nettsiden.

Se skoen her

(Kilde: Footwear News )

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag