*Nettavisen* Nyheter.

Slik vil vi kle oss i sommer

Hvordan vil Side2-jentene helst kle seg i sommer? Ta en titt her.

06.05.08 10:01

(SIDE2): Den lange kjolen, tunikaen, slengbukser, ballerinasko og høye sandaler er blant Side2s absolutte favoritter for sommeren 2008. Se hva jentene i redaksjonen helst vil kle seg i her.

LES OGSÅ:Sniktitt på høstmotene

Linn Sollied Madsen:

- Når sola endelig kommer frem, elsker jeg knelange luftige skjørt i lette materialer. Du skal virkelig kjenne at det er sommer. Bomullstopper og singleter i alle mulige farger er også et must. Kunststoff i sommervarmen er bare ekkelt. Men det jeg gleder meg aller mest til er søte ballerinasko i blått og rødt og andre klare farger, gjerne med broderi eller mønster. For de litt mer elegante anledningene skal jeg finne et par chunky, brune sandaler i ekte 70-talls stil. Og solbriller så klart.

Elin Reitan:

- Jeg elsker kjoler, og årets trend med lange flagrende kjoler er en drøm for varme sommerdager. Jeg har også veldig lyst på en shortsdress i behagelig stoff. Med pumps, en clutchveske og et stort armbånd får du en litt oppdresset look. Med romerske sandaler, eller ballerinasko, og solbriller får du en avslappet look. Hipp hurra for sommeren!

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!
Er du på jakt etter en kjæreste? Prøv Side2 single du også!

Jorunn Egeland:

- Endelig er det lov å bruke farger igjen! I fjor var det knapt mulig å få tak i klær med farger i butikkene, og de av oss som liker farger på klærne fikk kjøpt inn lite nytt. Men nå lyser fargene opp i alle butikkene, og jeg tror spesielt rødoransje, havblått og varme gulfarger vil prege Sommer-Norge i år. Også skoene ser ut til å bli mer fargerike, så det vil være lett å finne søte sko som kan matche resten av antrekket.

Hanne Aurtande Hoff:

- Jeg vil ha blå slengbukser, brune romerske sandaler og en hvit søt bluse med eller uten broderi (men den må være litt åpen i halsen). Hvis det blir en grå sommer ender jeg nok opp med trange olabukser og litt løse T-skjorter med trykk og vid hals. Blir det sol skal jeg bytte ut olabuksene med en røff hotpants.

Vibeke Johnsen:

- Lange kjoler med høye liv er sommerens slager, godt jeg kjøpte en i fjor. Hurra for tunika. Enten de er røffe eller søte er tunikaen en favoritt, gjerne de som ikke er veldig lange, men halvlange så de går rett over rumpa. Et ekstremt avslappende antrekk! Dette blir også muligens sommeren for høye hæler. Håper å finne noen behagelige sko ellers går det ikke.

- Jeg elsker kjoler, og årets trend med lange flagrende kjoler er en drøm for varme sommerdager.

Elins favoritt for sommeren 2008.

Camilla Flaatten:

- I sommer har jeg veldig lyst på en deilig stor blå og hvit skjorte fra Lexington – vid, komfortabel og bare så søt! Jeg er veldig på det maritime i år og vil ha klær i rødt, hvitt og blått for anledningen. De lange kjolene har sneket seg inn i mitt klesskap også, og jeg ønsker meg en med store blomster på litt som vi ser hos Gucci eller en kortere kjole med små blomster som hos Stella McCartney – alle kjedene har disse i rimelige utgaver heldigvis.

Trine Rasmussen:

- Jeg elsker lange kjoler. Min favoritt er en sort bomullskjole fra Gina Tricot. Jeg er en typisk singletjente, og gleden var derfor stor da jeg fant den lange svarte kjolen med overdel som en singlet. På føttene vil jeg ha mine svarte havaianas, eller et par romerske sandaler. Og selvfølgelig et par store kule solbriller. Enkelt, laidback og lekkert – og et antrekk som ikke trenger koste mer enn rundt 500-600 kroner.

Les mer om mote her:

Hva synes du om Side2-jentenes favoritter? Diskuter lenger ned!

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.