*Nettavisen* Nyheter.

Slik vil vi se deg, Lily

Supermodell går foran med et positivt eksempel.

24.01.11 08:21

(SIDE2:) Lily Cole er godt over 180 centimeter høy. Hun overrasket alle ved å si at hun for et par år siden ville vie mesteparten av tiden sin til studier.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Kunsthistorie
- Jeg synes mye av det som rapporteres på nyhetene ikke er viktig. Men ja, jeg ble overrasket over at studiene mine ble nyhetsstoff. Og kanskje enda mer overrasket over at folk var overrasket over at jeg var interessert i å lære noe, sa Lily Cole til Side2 da vi møtte henne i Berlin i forbindelse med filmen «Rage» for to år siden.

Cole studerer kunsthistorie ved Cambridge og har spilt i flere filmer. Hun har også kvittet seg med det radmagre bildet av seg selv.

Da hun nylig gikk visning for designeren Anja Gockel i Berlin, var det en slank, men ganske normalt utseende Cole som svingte seg på catwalken.

Nå hylles hun som et normalt forbilde for unge jenter. Cole har på den annen side aldri passet helt inn i folden på den stereotype modell.

Skuespiller på heltid?
Nylig farget hun håret mørkt, og gikk helt bort fra sin signatur, det krøllete røde håret.

Cole har for øvrig hintet om at hennes dager som modell er talte. Etter å ha kapret flere filmroller, blant annet i Terry Gilliams «The Imaginarium of Dr. Parnassus», ønsker Cole å fortsette skuespilleryrket.

Til Side2 fortalte Cole at hun ikke liker å lukke dørene for noe som helst i fremtiden. Kanskje fortsetter hun som modell, kanskje blir hun skuespiller på heltid, og kanskje gjør hun noe helt annet om noen år.

LES MER HER:Supermodellen som sa nei

SE LILY COLE FOR ANJA GOCKEL HER

4030

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag