Gå til sidens hovedinnhold

Slik vinner du krangelen

Hvordan du bør takler motparten i en krangel avhenger av stjernetegnet til vedkommende person. Vi gir deg krangletipsene.

Om du krangler med kjæresten din er det noen tips som kan hjelpe deg slik at du kommer bedre ut av konflikten enn du kanskje vanligvis ville gjort.

Singel? Finn din drømmepartner her.

Han er Vær
Kjennetegn: Konfrontasjoner og sport.

Du bør i en diskusjon vise utholdenhet, refererer (riktig) til 2. verdenskrig eller lignende og gi alt du har. Du bør ikke være sensitiv, bruke personlige angrep eller nevne faren din.

Hun er Vær
Kjennetegn: Lidenskapelig.

Du bør i diskusjoner med en kvinnelig vær komme med smarte formuleringer som har et poeng, åpne for diskusjon og bevege deg inn på hennes personlige område for å flytte sinne over til lidenskap. Du bør ikke gi komplimenter for å vinne krangelen eller prøve en passiv-agressiv taktikk.

Han er Tyr
Kjennetegn: Indre oppbygging fører til stor eksplosjon.

Du bør forutse ting, lage en kake fra bunnen for å endre humøret eller sammenligne situasjonen til en TV-serie dere begge liker. Du bør unngå hysteri og for all del ikke ignorer følelsene hans.

Hun er Tyr
Kjennetegn: Toleranse.

Du bør ta vare på henne, insistere på å gå ut for å spise en bedre middag eller se en TV serie sammen. Unngå å snakke med moren din, eller hans sin mort, for å finner ut av problemene deres. Ikke prøv å få henne sint, forlat huset i håp om at hun roer seg eller bruke sarkasme.

Han er Tvilling
Kjennetegn: Ikke oppmerksom nok til å huske hvorfor dere krangler.

Du bør bruke logiske argumenter, distrahere han med TV, radio eller annet eller åpne en god rødvin ha et godt argument og prøve å bli venner ved hjelp av dette. Ikke prøv å overbevise han uten å være listig eller gi han en klem - da dette ikke vil fungere på han.

Hun er Tvilling
Kjennetegn:Liker å krangle om hun kan kaste litt på håret.

Du bør ha vittige svar, vise at du blir tent av henne og forsikre henne om at dere begge er smarte, men at av og til må en av dere vinne. Du bør unngå å le av falskheten hennes, leke djevelens advokat eller forfølge henne.

Han er Kreps
Kjennetegn: Unngår uenigheter.

Du bør komme med forsiktige påstander og forsikre han om din hengivenehet ved å lage hjemmelagede måltider. Unngå direkte beskyldninger og emosjonell utpressing.

Hun er Kreps
Kjennetegn: Ulv i fåreklær.

Du bør holde deg litt på avstand, endre stemningen med en forsiktig berøring eller åpne en god vin. Unngå å prøve å få andre på din side, trusler, skriking eller å dra religion inn i saken.

Han er Løve
Kjennetegn: Dårlig taper.

Du bør appellere til hans indre leder, tilby måter å løse situasjonen på uten at han mister ansikt eller om ta frem levende lys, dyr vin og ha dype samtaler om hans suksess. Unngå utspekulerte triks eller å vise mangel på respekt.

Hun er løve
Kjennetegn: Skyr konflikter.

Du bør bruke maskuline argumenter som gir ære, gi henne store smykker eller minne henne på at fine ting kommer til den som venter. Unngå å si at hun er egoistisk, legge ned veto, gretne kommentarer og forklaringer.

Han er Jomfru
Kjennetegn: Bruker kunnskapen sin i krangler.

Du bør være smartere og morsommere enn han, basere dine argumenter på dine bekymringer for helsen hans og avsløre at det å vinne diskusjonen vil bety mye for deg. Unngå å bruke styrke, rope eller å gjenta deg selv.

Hun er Jomfru
Kjennetegn: Sterk til å argumentere, men unngår krangling.

Du bør starte med noe dere er enige om elller vent med argumentasjonen, send henne på massasje, og gjenoppta argumentasjonen når hun kommer avslappet tilbake. Unngå å si "Slapp av, alt ordner seg", å avkutte setningene hennes og å være vulgær.

Han er Vekt
Kjennetegn: Hater konflikter.

Du bør unngå emne og heller gjøre hva du vil uansett, ha rolige og dype samtaler med han og underbygg forklaringen din i historiske hendelser, og håpe på at du ikke må gå tilbake til forklaringene i etterkant. Unngå å krangle bare for å krangel og ikke hev stemmen.

Hun er Vekt
Kjennetegn: Unngår krangler om hun ikke er sikker på å vinne.

Prøv å nå fornuften hennes og håp hun ikke merker det, siter noen hun beundrer og generelt unngå krangling for enhver pris. Ikke kall henne ting, ikke syt, unngå å komme med frekke kommentarer om hennes utseende eller intelligens og unngå å late som du ikke bryr deg.

Han er Skorpion
Kjennetegn: Som en kriger.

Du bør unngå å nå kokepunktet, men heller vise respekt og selge inn meningene dine. Ikke bruk frekke kommentarer om mannligheten hans og ikke kom med ultimatum - om du ikke mener det.

Hun er Skorpion
Kjennetegn: Vinner du, vil du kanskje aldri se henne igjen.

Du bør prøve å appellere til tilgivelse, selv om situasjonen ikke tilsier det, forsikre henne om at du elsker og respekterer henne og undergrave viktigheten av det å vinne har for deg. Ikke overse følelsene hennes eller å dra frem noe fra fortiden. Og unngå å si: "Du er så søt når du er sint".

Han er Skytte
Kjennetegn: Korte og enregirike konflikter.

Du bør komme med informerende budskap med et smil og sammenlign diskusjonen med dyrisk slossing. Ikke ignorer problemet eller ta en telefon midt i krangelen.

Hun er Skytte
Kjennetegn: Unngår konflikter.

Bruk avledninger som involverer kino, museum eller utforskninger. Bruk logikken din og la henne få skrike fra seg. Unngå å si til han at han ikke skjønner hva han snakker om, ikke bruk manipulering. Ikke plukk emne fra hverandre eller enhver form for dramatikk.

Han er Steinbukk
Kjennetegn: Passiv - før han slår hardt til.

Bruk et argument som får han i bedre lys og skap god atmosfære. Ikke være vulgær eller mist kontrollen slik at han ser det.

Hun er Steinbukk
Kjennetegn: Hard når det gjelder.

Behandle henne som den likesinnede som hun er, inngå et kompromiss der hun får noe og bring inn verdier og spill på dette. Ikke snakk med vennene hans bak ryggen hans for å snu de imot han, ikke forsøk å jukse eller bruke din eventuelle overordnede stilling. Unngå også å trygle.

Han er Vannmann
Kjennetegn: Passiv/agressiv.

Gjør det du vil uten hans tillatelse, vis villighet til å tape og appeller til dine gode side. Ikke gå til direkte angrep eller kjør en Power Point presentasjon for å forklare problemet.

Hun er Vannmann
Kjennetegn: Uforklarlig oppførsel.

Forklare at dine holdinger er originale og at hennes er gammeldagse, la henne få tid til å se ting på sin måte og ta frem rødvin, god musikk og forbered deg på en lang kveld. Ikke si "Alle andre er med meg" og unngå å vise din sikkerhet på at du har rett. Ikke undersetimer henne.

Han er Fisk
Kjennetegn: Foretrekker argumentasjon som fører til sex og alkohol.

Bruk lidenskap, diskré appellering til hans overlevelsesevne og Kjærlighet, lidenskap og alkohol. Unngå ufin oppførsel og trusler.

Hun er Fisk
Kjennetegn: Energisk til hun fryser deg ut.

Ha en forsiktig og konsistent oppførsel og bruk Kjærlighet. Bruk vin og humor som virkemidler. Unngå detaljer og kjedelige fakta samt ufin oppførsel. Bruk ikke mannlige gestikuleringer som får henne til å rulle med øynene.

Finn kjærligheten på TV 2 Match. Tusener av single er online nå.

(Kilde: HappenMagazine)

Reklame

Black weekend: Salgene fortsetter - Her får du oversikten du trenger