RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slike profiler tenner kvinner på

(Crestock.com)
Få henne til å oppdage din nettprofil i mengden av andre single beilere.

(SIDE2): Synes du det er vanskelig å få kontakt på nettet? Du har kanskje funnet et par jenter som du liker, men opplever at til tross for dine «blunk» eller velforfattede mailer, så får du ingen svar.

Det skyldes nødvendigvis ikke at de ikke liker deg, men rett og slett at de ikke tenner på det du skriver - både i din e-post og på din profil.

Kimberly Neumann er frilansjournalist og har i en artikkel for Happenmag.com intervjuet en del kvinner som har møtt sine kjære på nettet, for å finne ut nettopp hva som fanget deres interesse i starten.

Les deres forklaring på hva som var utløsende for at de tok kontakt med deres nåværende partner.


og få noen tips hvordan du skal få fart på nettdatingen.

Lag en flott nettprofilen, og la drømmekvinnen finne deg i kveld!


«Han søkte etter et virkelig forhold»
«Det er flere grunner til at jeg ble tiltrukket av Freds profil, foruten det at han jobbet som veterinær og likte gamle filmer, noe som begge gir store plusser i boken» forteller Caitlin fra Garden City, KS.

«Jeg husker at jeg la spesielt godt merke til at han brukte ordet «lojal» flere ganger i teksten som omhandlet ham selv og hvem han søkte. Blant så mange profiler som bare var ute etter en date, var det forfriskende å finne en som så ut til å være ute etter noe mer. Vi har nå datet i noen måneder, og hans lojalitet er bevist, og i tillegg er det en av hans beste egenskaper.»

Hva vi lærer: Mange kvinner er mistenksomme fordi det finnes så mange som bare er ute etter et lite eventyr, og derfor skal du ikke bekymre deg for å skrive noe om akkurat det i profilen. Å innlemme ord som lojal, forpliktet, ærlig og trofast i teksten, kan fange oppmerksomheten til en kvinne som er på utkikk etter et forhold. Dersom du ikke er sikker på om du er ute etter et fast forhold, bør du dog ikke skrive noe om dette, da en kvinne lett vil avsløre dette på den første kaffedaten.

På Side2 Match søker 75% av medlemmene en livspartner!

«Han listet ikke bare opp interessene»
«David var den første og den eneste gutten jeg korresponderte med på nettet - helt sant! Selv om det er sju år siden jeg leste profilen hans for første gang, så husker jeg godt at han sa noe om at han ville møte noen som var villig til å lære og villig til å lære bort. Istedenfor å bare liste opp alle adjektivene, så brukte han eksempler til å beskrive seg selv.

Han fortalte at han var en som ønsket å vokse samtidig som han var tålmodig nok til inspirere andre til å gjøre det samme» forteller Tina, en 39 år gammel tidligere nettdater fra New York. «Vi fant tonen med det samme og har nå vært gift i fire år», avslutter hun.

Hva vi lærer: Alle kan liste opp en haug med ord som beskriver dem selv, som for eksempel «Jeg er en smart, morsom, ærlig og vennlig mann». De fleste som leter etter noen på nettet får med seg dette, men de glemmer det også fort. Fengslende profiler derimot går et skritt videre og legger ut scenarioer som virkelig viser hva de liker.

Istedenfor å si at du liker, så gi et eksempel på en gang du hjalp en venn i nød, eller hva du liker å gjøre en lørdag formiddag. Det vil gi henne ti ganger så mye informasjon om deg, enn et enkelt adjektiv.


«Hva satte sine verdier først og i sentrum»
«Det var to ting som virkelig gjorde meg interessert i Anthonys profil», avslører Christina, 35 år fra Los Angeles. «Det ene var at han skrev at han var kristen, noe som betyr mye for meg siden jeg er veldig opptatt av skjebnen og trenger en mann som forstår viktigheten av bønn».

For det andre så skrev han at på en skala fra 1 - 10 så rangerte han familien sin som en tier. Det betydde altså at han anså sin familie som svært viktig, noe jeg likte godt, da jeg selv er svært nær min egen familie, og gleder meg til å få egne barn en dag.

Disse to poengene gjorde altså at jeg fattet interesse for hans profil, og da vi møttes for første gang sto det klart for oss at dette var kvaliteter vi begge var svært opptatt av. Det førte naturlig til at vi følte oss svært nær hverandre, og bare fem måneder senere snakker vi seriøst om våre fremtidsplaner sammen».

Hva vi lærer: Er du bekymret for å avsløre ting om deg selv eller ditt syn, av frykt for at ingen skal svare deg? Nå har du lært at det trenger du ikke være. Du er den du er, og det finnes en der ute som helt sikkert vil sette pris på deg for den du er.

Selv om ditt indre machoinstinkt får deg til å nøle med hensyn til å avsløre din sterke tro, ditt nære vennskap med bestemor eller din lengsel etter å bli far, så husk at nettopp disse kvalitetene er det du må skrive ned for å tiltrekke deg din drømmepartner. Selv om det sies at motsetninger tiltrekker hverandre, så kan slike nøkkelfaktorer dere kan ha til felles, faktisk øke sjansene for at dere som et par skal bli en suksess.


«Han brydde seg nok til å være grammatisk korrekt»
«Jeg ble tiltrukket av Eugenes profil fordi jeg kunne se at det var viktig for han å gjøre et godt inntrykk», forteller Karrie, en 38 år gammel nettdater fra New York. «Alt var korrekt stavet og grammatikken var perfekt», forklarer hun.

«Jeg ser så mange profiler hvor man i teksten ikke engang har brydd seg med å bruke stor bokstav. Dette kan kanskje aksepteres i en SMS, men ikke i en profiltekst forfattet av en mann i 30 - 40 årene. Dersom en mann ikke engang har giddet å lese igjennom sin egen tekst for å fjerne stavefeil, så gir det et inntrykk av at han egentlig ikke gidder å gjøre en innsats. Eugenes velskrevne profil var vel det som gjorde utslaget på meg».

Hva vi lærer: En liten hemmelighet - kvinner leser faktisk igjennom det som står i profilen. Derfor tar du veldig feil om du tror det bare er å rable ned noen svar, og vente på at innboksen skal begynne å fylles med svar.

En suksessfull nettdate begynner med en god profil, og det innebærer at du tar deg tid til å se igjennom teksten for å luke ut skrivefeil. Å presentere seg selv via en fin og velskreven profil viser at du virkelig er seriøs med nettdatingen, og at du har forstått at det er her de får førsteinntrykket av deg. Ta deg tid til å lage en god profil, og ikke ta noen snarveier.«Han var bare så positiv»
«Min nåværende ektemann sin nettprofil virket tiltrekkende på meg fordi den var oppriktig, genuin og livlig», forteller den 43 år gamle tidligere nettdateren Kathy. «Den innhold ikke alle de banale frasene som gutter gjerne bruker for å fremstå som sensitive, som for eksempel «lang turer på stranden» etc.

Det jeg husker aller best er at det ikke var noe negativt med profilen i det hele tatt. Jeg er selv en svært positiv person, så jeg ble veldig tiltrukket av nettopp det».

Hva vi lærer: Selv om du kanskje er lei av å sjekke på byen, eller kanskje ikke helt sikker på om nettdating er noe for deg, så er ikke profilen din stedet for å debattere det. Dere leter jo begge på nettet - så ikke si noe mer om det. Det er ingen grunn til å være negativ på profilen. Isteden bør du bruke de 2000 ordene eller hva du måtte ha til rådighet, til å gi en potensiell kjæreste små glimt av deg, hva som gjør deg spesiell og hva som gjør deg glad.

Det er også viktig å være positiv om nettdating, og heller fokusere på den muligheten nettet gir deg til å møte mennesker du kanskje aldri ellers hadde møtt. En positiv holdning til nettdating vil gi deg en sjanse til å faktisk møte noen der, i motsetning til om du snakker om nettdating som siste mulighet til å finne noen som ikke er tatt.Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere