Slippdatoen klar for «Civilization V»

Nå vet du når fritiden din vil slukes.

14.06.10 16:14

Sid Meiers ultrapopulære serie med imperiebyggespill har hektet gamere i flere generasjoner, og nå er det klart når det nyeste spillet i serien dukker opp. Amerikanerne får kaste seg over «Civilization V» den 21. september i år, mens vi får det tre dager senere, den 24. september.

HTML EMBED

Som sine forgjengere er «Civilization V» et spill som lar deg ta kontroll over en liten stamme i oldtiden, og lede denne gjennom flere tusenår med utvikling (så fremt de ikke blir utryddet av naboene). Spillet leverer en blanding av militær strategi og mer fredelig imperieutvikling.

Mer fra Gamer.no:

Erfarne civilizationoholikere har allerede lagt merke til at «Civilization V» har innført heksagoner i stedet for de tradisjonelle rutene, noe som skal hjelpe å gjøre områdene det kjempes om mer troverdige, samtidig som det tillater mer intrikat militærstrategi.

I tillegg til å annonsere spillets utgivelsesdato har Take-Two og Firaxis lansert et nettsted for «Civilization V». Der kan du studere nye (og gamle) skjermbilder, lese om sivilisasjonene vi får kontroll over, delta i diskusjoner og fordype deg i informasjon om høstens sannsynligvis største tidssluk.

Klikk på bildet for å forstørre.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.