Slippdatoen klar for «Rage»

Foto: (id Software)

Actionspillet «Rage» kommer neste høst.

20.08.10 08:19

Ids sjefdesigner har annonsert at det postapokalyptiske action- og kjørespillet «Rage» vil slippes til PC, PS3, Xbox 360 og Mac den 13. september 2011, skriver Gamespot.

Datoen ble offentliggjort på spillmessen QuakeCon 2010 i Dallas. Her ble det også klart at ids avdeling for mobilspill vil slippe et minispill basert på «Rage» til iPhone, iPad og iPod i løpet av 2010. Et mer dyptpløyende mobilspill skal lanseres samtidig med hovedversjonen av spillet høsten 2011.

LES OGSÅ: 20 spill vi gleder oss til

«Rage» er et førstepersons skytespill, men med store muligheter til å bruke kjøretøy både til å frakte deg fra et sted til et annet, og å slåss med. Settingen for spillet er lagt til jorden etter at en asteriode har utslettet nesten alt liv. Spillet er bygget som en åpen verden, men som id spillsjef Timothy Willits forklarer i intervjuet nedenfor: - Det er en åpen verden, men med noe rettledning.

«Rage» bygges forøvig med ids nyutviklede spillmotor id Tech 5, så det er ikke helt uten sommerfugler i magen vi krysser av slippdatoen i neste års kalender.

Se gameplay fra «Rage»:

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.