RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Hermann J. Knippertz (AP)

Slipper treningsspill for ansiktet

Sist oppdatert:
- Bevar et ansikt som oser av livskraft og uttrykk, lover Nintendo.

Nintendo har hatt stor suksess med hjernetrimspillet «Brain Training», og nå lanserer spillgiganten «Face Training» på det europeiske markedet.

- Har du følt deg litt stresset i det siste? Nå kan du styrke og løse opp seks forskjellige områder i ansiktet ditt gjennom enkle, daglige øvelser med «Face Training», skriver Nintendo i en pressemelding.

Japansk skjønnhetsekspert

Spillet, eller rettere sagt programvaren, er utviklet i samarbeid med den japanske skjønnhetseksperten Fumiko Inudo. De forskjellige øvelsene skal gi en «frisk og behagelig følelse i ansiktet», og være «enklere og raskere enn å ta på seg sminke om morgenen», forsikrer Nintendo.

«Face Training» tar for seg områdene øyne, kinn, nese, munn, kjeve og nakke, og programvaren utnytter det innbygde kameraet i Nintendo DS til å gjengi dine bevegelser på skjermen.

- Gjenoppliv ansiktet ditt

Nintendo nevner ikke spesielt at «Face Training» skal hjelpe mot rynker, men hevder spillet vil «gjenopplive ansiktet ditt» og «hjelpe deg med å bevare et ansikt som oser av livskraft og uttrykk».

«Face Training» slippes til Nintendo DSi og Nintendo DSi XL 24. september 2010.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere