Gå til sidens hovedinnhold

Slipper treningsspill for ansiktet

- Bevar et ansikt som oser av livskraft og uttrykk, lover Nintendo.

Nintendo har hatt stor suksess med hjernetrimspillet «Brain Training», og nå lanserer spillgiganten «Face Training» på det europeiske markedet.

- Har du følt deg litt stresset i det siste? Nå kan du styrke og løse opp seks forskjellige områder i ansiktet ditt gjennom enkle, daglige øvelser med «Face Training», skriver Nintendo i en pressemelding.

Japansk skjønnhetsekspert

Spillet, eller rettere sagt programvaren, er utviklet i samarbeid med den japanske skjønnhetseksperten Fumiko Inudo. De forskjellige øvelsene skal gi en «frisk og behagelig følelse i ansiktet», og være «enklere og raskere enn å ta på seg sminke om morgenen», forsikrer Nintendo.

«Face Training» tar for seg områdene øyne, kinn, nese, munn, kjeve og nakke, og programvaren utnytter det innbygde kameraet i Nintendo DS til å gjengi dine bevegelser på skjermen.

- Gjenoppliv ansiktet ditt

Nintendo nevner ikke spesielt at «Face Training» skal hjelpe mot rynker, men hevder spillet vil «gjenopplive ansiktet ditt» og «hjelpe deg med å bevare et ansikt som oser av livskraft og uttrykk».

«Face Training» slippes til Nintendo DSi og Nintendo DSi XL 24. september 2010.

Kommentarer til denne saken