RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sliten Sigurd

PLANICA (TV 2 Nettavisen): Sigurd Pettersen var sliten etter helgens hopping i mammutbakken i Planica.

- Men ikke så tom som jeg var etter hoppuka. Da var jeg helt ferdig.

Han satte personlig rekord i sitt siste hopp i Planica – med 216,5 meter, og hadde fin stigning hele tiden i sitt første møte med bakken. Til tross for at han sleit med dårlige ski lørdag.

- Jeg er veldig godt fornøyd, siden jeg har hoppet bedre og bedre. I dag byttet jeg tilbake til de skia jeg hadde i hoppuka, og da hadde jeg like fin fart som de andre, forteller Sigurd til TV 2 Nettavisen.

Han har hoppet konkurransene i Planica med brist i ribbeinet, etter fallet i Oberstdorf for et par uker siden.

- Ribbeinet har ikke plaget med direkte i disse konkurransene. Men jeg fikk jo ødelagt oppkjøringa. Jeg har ikke hatt direkte vondt her nede. Men en ribbeinsbrist er en ribbeinsbrist, sier Pettersen videre.

Hoppukevinneren var særdeles godt fornøyd med å vinne VM-gull i lagkonkurransen.

- Det er kjempeherlig å få det til som lag. Vi har hoppa godt hele vinteren, og dette er veldig spesielt. Det er masse nerve og spenning hele veien i dag, understreker Sigurd Pettersen.

Han har ikke tenkt til å endre på opplegget han kjører, tross hoppukeseier, og VM-gull.

- Jeg tenker ikke resultatkrav. Jeg tenker prosesskrav. Og de er fortsatt de samme som de var. For meg handler det om å gjøre gode hopp i konkurranser, og dermed hente ut det jeg er god for, og så får resultatet komme i andre hånd, sier han.

Nå ser han fram til et par dager i USA i forkant av World Cup-rennene i OL-bakkene. Laget reiser til Frankfurt søndag kveld, for der å reise videre til USA mandag morgen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere