Slo gråtende 6-åring i bakken

En 31 år gammel mann ble i Bergen Tingrett dømt for å ha slått en 6 år gammel gutt og for å ha tatt tak rundt halsen til guttens mor.

13.01.06 15:57

Det var for halvannet år siden at 31-åringen og hans samboer kranglet om omsorgen rundt deres datter på to år. Hennes sønn på 6 år fra et tidligere forhold var til stede under krangelen.

Lekebil
Mens de to voksne kranglet, tok 6-åringen sin lekebil og slo 31-åringen i hoften for å få kontakt. Da svartnet det for mannen.

Han tok lekebilen fra gutten og knuste den i bakken. Gutten brast ut i gråt mens han forsatte å slå mot 31-åringen. Mannen svarte med en flat hånd i ansiktet på 6-åringen, slik at gutten falt i bakken. 6-åringen fikk et blåmerke på kinnet som følge av dette.

Etter å ha sett sin samboer utøve vold mot hennes barn forsøkte kvinnen å ringe politiet. Samboeren prøvde å hindre henne i dette. Han tok tak i halsen hennes og skjøv henne bort.

31-åringen sa i retten at kvinnen hadde slått ham tre ganger før han tok tak i henne. Kvinnen nektet på dette, men innrømmet; ”at hun ikke er en som står og tar imot”

Promille-dom
Mannen ble også dømt for å ha kjørt med promille inn i en brannhydrant slik at den begynte å lekke. Samlet straff ble to måneders fengsel, hvorav femten dager er betinget. Han ble også fratatt førerkort i to og et halvt år, pluss 6000 kroner i bot.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.