RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slo konkurrent i hodet med penis

Sist oppdatert:
En 17 år gammel volleyballspiller fra Arizona er tiltalt for å ha slått en motstander hardt i hodet. Våpen: Sin egen penis.

Den spesielle voldsepisoden fant sted forrige onsdag, etter at 17-åringens volleyball-lag fra Buena High School i Sierra Vista stoppet for å kjøpe hamburgere etter kampen mot et high school-lag fra Marana i Arizona.

Tiltalen han nå må svare for er lang som et vondt skoleår: «Grov vold, et tilfelle av blotting, opprørsk oppførsel og et særlig grovt tilfelle av offentlig seksuell usømmelighet mot en mindreårig», melder lokalavisen Sierra Vista Herald.

Foranledningen var sniking fra en av motspillerne i burger-køen, og det ble ikke tatt nådig opp.

Ifølge Jerold Wolf ved Sierra Vista-politiet skal tiltaltes lag ha krevd å få spise først, og da det ikke skjedde, truet de snikeren med at han skulle «få betale» når de kom tilbake i bussen.

Den 16 år gamle gutten ble slept med bakerst i lagbussen. Her skal tiltalte og lagkameratene ha startet mishandlingen, før 17-åringen ifølge politirapporten «slo gutten i hodet med sin penis».

Bilder av offeret viser omfattende blåmerker og et titalls kutt på ryggen og skuldrene.

Minst tre ansatte ved skolen var i bussen da mishandlingen fant sted, men to av dem skal ha sovet og den tredje så en film på en bærbar pc, skriver lokalavisen.

- Det er mulig at ingen av dem så opptrinnet, sier politibetjent Wolf.

- Alle guttene vi har snakket med sier at gutten (offeret, journ.anm.) kjempet, men at de klarte å holde det temmelig rolig for ikke å bli tatt.

Politiet etterforsker fortsatt mishandlingen, og skolen etterforsker om de tre voksnes oppførsel kan klandres. Rektor Tad Bloss karakteriserer hendelsen som «oppskakende og særdeles upassende». Han forsikret at alle elevene som var involvert vil blir straffet.

- Vi har strenge regler mot plaging. Vi har aldri tolerert det og det kommer vi heller aldri til å gjøre.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere