RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slo Sienna Freida?

STYLE AWARDS: Både Sienna Miller og Freida Pinto stakk av med priser under festen i London mandag kveld.
STYLE AWARDS: Både Sienna Miller og Freida Pinto stakk av med priser under festen i London mandag kveld. (Scanpix)
Sist oppdatert:
Style Awards har kåret en vinner...

(SIDE2): De første månedene i et nytt år står i prisutdelingens navn.

I helgen var det Bafta og Grammy, her hjemme har moteuken startet med kåring av den beste norske designeren og mandag var det det britiske magasinet Elle som kåret den beste kledte og en lang rekke andre priser til stjernene på deres årlige Style Awards i den britiske hovedstaden. Og stjernene lot ikke den røde løper gå fra seg.

Se bilder av alle stjernene nederst i saken!

Årets skuespiller
I helgen strålte den nye it-jenta Freida Pinto (ja, hun fra «Slumdog Millionarie») på Bafta i London og dagen etterpå var det klart for Style Awards der hun var nominert i kategorien for beste kvinnelige skuespiller. 24-åringen gikk av med seieren.

Freida glitret i en svart kjole med blomster- og plastdetaljer fra Chanel Resort 2009.

Les også: Verdens vakreste slumpike

Årets stilikon
Det ble Sienna Miller (27) som ble kåret til årets stilikon av den britiske versjonen av magasinet. Prisen er en av de mest prestisjetunge blant magasinutdelingene, så det er ingen liten hyllest som fant veien til Siennas klesskap denne uken.

Sienna ble kjent for sin boho-chic stil som har gått litt mer over i det glamorøse rocka ettersom årene har gått. Skuespilleren rufset seg til med fjær og paljetter på en turkisfarget kjole til den store festen mandag, men antrekket kunne muligens vært litt mer spennende...

Det er lenge siden Sienna var it-jenta - er hennes glade stilikondager egentlig fordi? Men hun skal ha for sin særegne look og uredde stil der hun gladelig matcher design fra de aller beste på motehimmelen med kule funn fra loppis og markeder.

Årets kvinne
Prisen årets kvinne gikk til ingen ringere enn Courtney Love (44) som hadde kledd seg tekkelig og pent i anledning den store dagen. Forrige gang vi så frøken Love var hun riktig uheldig i sin styling.

På den røde løperen kom rocker/skuespilleren i en svart dypt utringet aftenkjole fra Givenchys vårkolleksjon.

Se bilder fra Style Awards nederst i saken!

1537

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere