RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slo tilbake

Sist oppdatert:
Etter gårsdagens børsgrusing var det oppgang tirsdag.
Hovedindeksen slo tilbake etter 1. september-grusingen. Oslo Børs’ hovedindeks løftet seg 0,4 prosent til 370,2 poeng.

Børstungvekterne var med på å dra opp, til tross for at oljeprisen dro seg under 64 dollar pr. fat. Statoil løftet seg 1,3 prosent, mens Hydro-aksjen endte opp 0,3 prosent.

John Fredriksens Seadrill løftet seg 1,2 prosent.

Dagens desiderte vinner var imidlertid radiokanalen P4, som steg hele 50 prosent til 30 kroner. Oppgang var en konsekvens av budet på radiokanalen fra den svenske mediakjempen MTG. 30 kroner pr. aksje er også identisk med budet fra MTG.

Seismikkselskapene PGS og TGS fikk realt med juling i USA-handelen mandag, og dette virket inn på Oslo Børs onsdag. De to aksjene var blant dagens desiderte tapere, etter fall på henholdsvis 2,5 prosent og 5,8 prosent.

Ellers er det norske markedet preget av å være ristet av oljeprisens fall de siste dagene. Aktørene følger nå oljeprisen med argusøyne, etter at denne har vært med å dra Oslo Børs til himmels de siste tre årene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere