RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sloss om bensinen i Oslo sentrum

Sist oppdatert:
Det var alle mann til pumpene på Statoilstasjonen på Grønland mandag ettermiddag. Les politiloggen her.

(iOslo.no) To personer begynte mandag ettermiddag å slåss på Statoil i Schweigaards gate på Grønland i Oslo. Årsaken til slåssingen var ikke de høye bensinprisene, ifølge politiloggen.

De to sloss nemlig om hvem som kom først til bensinpumpen på stasjonen. Lovens lange arm fikk imidlertid roet gemyttene, og ga kamphanene en leksjon i god, norsk køkultur.

Så snart de involverte skjønte rutinene med å stille seg i kø, gikk alt så meget bedre.

Les resten av politiloggen fra siste døgn her:

Englevakt på t-banen
HUSEBYBAKKEN: Mandag kveld litt før klokka 23.00 ble politiet varslet om at en mann hadde havnet i skinnegangen på Husebybakken t-banestasjon. Mannen lå delvis innunder perrongen, og det var usikkert om han hadde blitt truffet av en t-bane som like etter hadde kjørt inn på perrongen. Oslo sporveier sørget for å slå av kjørestrømmen, og politi, ambulanse og brannvesen rykket ut til stedet. Det viste seg at den 43 år gamle mannen var ruset, og hadde falt ned fra perrongen. Han lå der da t-banen kjørte inn på stasjonen, men til alt hell kom han ikke alvorlig til skade. 43-åringen ble kjørt til Ullevål universitetssykehus for kontroll.

Fant herreløs hund
TÅSEN: Litt før klokka 19.30 meldte en person i Tåsenveien fra om at vedkommende hadde kommet over en herreløs hannhund av typen pointer. Den svarte og hvite hunden ble hentet av Viking.

Handel med falske eller stjålne kort
SENTRUM: I løpet av mandag ettermiddag ble til sammen fire personer pågrepet av politiet etter at de skal ha forsøkt å handle varer med stjålne eller falske kredittkort i Oslo sentrum. Den første pågripelsen var av en kvinne på Oslo City, som var i besittelse av et kort som ikke var hennes. Litt senere ble to menn pågrepet for å ha forsøkt å handle med stjålne kredittkort i en telebutikk på Oslo S. En stund etter ble nok en person pågrepet på samme sted med et kort som ikke tilhørte vedkommende.

Fire biler i trafikkulykke
BRYN: Klokka 12.56 fikk politiet melding om en trafikkulykke på Ring 3 ved Bryn senter i retning mot Ryen.En lastebil og tre personbiler var involvert i ulykken, som forårsaket store trafikale problemer i området. Ett av kjøretøyene måtte taues bort, og én person ble kjørt til Legevakta med bruddskader i foten. Bilføreren som antas å ha forårsaket ulykken, fikk førerkortet beslaglagt.

Savnede barn kom raskt til rette
VETTAKOLLEN / VEITVET: Mandag ettermiddag klokka 12.34 ble politiet varslet om at en 6-åring var saknet i området rundt Vettakollen etter en tur med klassen sin. Lærere og medelever lette i området, og 6-åringen ble gjenforent med klassen før politiet kom til stedet.

På samme tidspunkt fikk politiet også melding om at en 4-åring hadde kommet bort fra sitt hjem på Veitvet. Barnet hadde vært borte i om lag 30 minutter, og politiet sendte både hundepatrulje og andre patruljer mot området. 4-åringen hadde i mellomtiden blitt observert og tatt vare på av en vekter på Linderud senter, og kunne kort tid senere gjenforenes med mor.

MC kjørte inn i lastebil
BYGDØY: Klokka 08.16 fikk politiet melding om at en motorsykkel skulle ha kjørt inn i en lastebil på E 18, like før avkjøringen til Bygdøylokket. Politiet som kom til stedet mente MC-føreren kunne være påført mulige ryggskader, og vedkommende ble fraktet fra stedet i ambulanse.

Bil mot syklist
ULLEVÅL: Like før klokka 08 kolliderte en bil og en syklist i Kirkeveien ved Ullevål universitetssykehus. Ingen av de involverte kom alvorlig til skade, men syklisten følte seg uvel, og ble kjørt til Legevakten av en politipatrulje. Sykkelen var helt ødelagt.

Mopedist og syklist kolliderte
SENTRUM: Mandag morgen klokka 07.53 fikk politiet melding om en trafikkulykke som involverte en mopedist og en syklist i Rådhusgate 23. Syklisten kom uskadd fra sammenstøtet, mens mopedisten fikk brukket kragebenet. Vedkommende ble kjørt med ambulanse til Legevakten for nærmere kontroll.

Les flere nyheter fra iOslo.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere