Sludd og snø onsdag

Foto: Asle Bentzen, ibergen.no

Onsdag blir det forbigående kaldere i Bergen, og vi kan få sludd eller snø. Men allerede torsdag stiger temperaturene igjen, og regnet kommer tilbake.

17.01.06 10:31

Det våte været vi har i Bergen i formiddagstimene tirsdag vil holde seg også videre utover dagen. Utpå dagen vil vinden roe seg, til bris. Nedbøren vil komme som regn først på dagen, før det går over til byger i kveld. Temperaturen vil ligge på rundt 4-5 grader midt på dagen.

Sludd og snø
Fra i natt vil temperaturen synke, og vi risikerer at det fryser på i natt. Allerede utpå ettermiddagen tirsdag vil nedbøren komme som snø i fjellet.

- Fra Kvamskogen og høyere vil nedbøren komme som sludd og snø i ettermiddag, sier vakthavende meteorolog Roar Teigen ved Storm Weather Center til iBergen.no.

Onsdag vil vi få forholdsvis lite vind, og forbigående kjøligere vær.

- Det blir byger tidlig på dag i morgen, og nedbøren kan komme som sludd og snø også i Bergen. Men det blir få byger og lite nedbør. Og de lave temperaturene er veldig forbigående, sier Teigen.

Allerede onsdag ettermiddag og kveld vil temperaturen stige igjen, og nedbøren vil raskt gå over til regn. Samtidig vil vinden øke på igjen.

Torsdag vil vi ifølge meteorologen få temperaturer på mellom 5 og 8 grader. Det blir regn og regnbyger både torsdag og fredag.

- Hele uken vil bli grå, med regn og regnbyger, og varierende vind, sier Teigen.

Her kan du sjekke værmeldingen for ditt hjemsted.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.