RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slutt for Cindy og kjæresten

Sist oppdatert:
Cindy Hovde har slått opp med kjæresten gjennom fire år. Nå treffer 18-åringen en hun er blitt kjent med under Idol.

(SIDE2): Det var et sjokk for deltagere, dommere og seere da Cindy røk ut av Idol. Nå kan side2.no røpe at det også på andre plan har tatt slutt for Buskerud-jenta.

Cindy har hatt den samme kjæresten siden hun var 14 år, de har kjent hverandre hele livet, men nå er det slutt på forholdet.

- Vi så hverandre ikke så mye og fant ut at vi ville oppleve ting fra hverandre. Det var noe vi ble enige om, og vi er fortsatt gode venner, sier Cindy til side2.

Etter det side2 erfarer treffer det blide sangtalentet nå en hun har møtt i løpet av Idol-oppholdet.

Gråt ikke
Det er viktig for Cindy at ekskjæresten respekteres og hun vil nødig dra ham inn i rampelyset.

- Det er ikke noe hyggelig for ham å lese. Det ble slutt under Idol-tiden, det er det jeg vil det skal skrives om det, sier hun med et smil.

Cindy har opplevd mye i løpet av tiden som deltager i Idol, men i motsetning til mange andre felte hun ikke en eneste tåre da hun ble stemt ut fredag.

- Jeg har kost meg masse, jeg. Alle maser om at jeg skal gråte og være lei meg, men jeg er fornøyd jeg med å ha kommet så langt, sier Cindy.

Korte skjørt
18-åringen var blant dem som fikk mest medieoppmerksomhet til å begynne med, men da journalistene først la merke til henne, fant de sin egen vri.

- Ja, det ble fokus på korte skjørt og utringning og sånn, og presseansvarlig for Idol ba meg passe på å tone den delen ned, sier hun til side2.no.

Hun forteller hun også har fått mye negativitet fra folk etter at hun ble idolfinalist.

- Jeg fikk mye dritt i begynnelsen, de kalte meg en «bimbo med utringning» og sånn, men jeg bryr meg ikke om det, de som kjenner meg vet at jeg er ganske ålreit og det er det som betyr noe for meg, sier hun.

Ikke sexobjekt
Cindy liker å fremstå feminin og som en søt og snill jente. Men noe sex-objekt ønsker hun ikke å være. Hun ler av spørsmålet om hun ville vært på forsiden av et mannfolksblad i undertøyet.

- Nei, herregud, hva har du igjen til mannen din da?

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere