*Nettavisen* Nyheter.

Slutt for Gaup og Spitznogle

OVER: Kristin Spitznogle og Mikkel Gaup har gått fra hverandre etter tre måneder sammen. Foto: Elisabeth Norheim (Side2)

Over etter tre måneder for kjendisparet.

24.02.09 10:45

(SIDE2): Skuespiller Mikkel Gaup (41) og sexolog Kristin Spitznogle (36) fant tonen kort tid etter at Mikkel danset i beste sendetid på TV 2 i høst.

Tre måneder
Ifølge Se og Hør bekrefter Mikkel Gaups manager, Patrick Herman Pintzow, at paret ha blitt enig om å gå fra hverandre forrige helg, og de skilles som gode venner. Gaup bor for tiden i Tromsø der han leier en enebolig, og sexeksperten Spitznogle flyttet tilbake til byen for kort tid siden.

- Kristin og Mikkel falt pladask for hverandre, og kjærligheten var ekte. Men begge er sterke personligheter, noe som kan ha vært en medvirkende årsak til at de ikke fant veien videre sammen, sier venner av paret til bladet.

Les også:Nyforelsket og livredd

Slet
Ifølge Se og Hør skal forholdet ha begynt å skrante skikkelig den siste tiden, og da de i forbindelse med Valentindagen reiste til Thailand med TV 2 og «God Kveld Norge» var det like før de gjorde det slutt. Men Kristin og Mikkel valgte å reise i håp om å finne sammen igjen - men i helgen ble det altså slutt for alvor.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.