RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slutt for Hannah Montana

(Scanpix)
Sist oppdatert:
Takker mest sannsynlig for seg etter sesong fire

(SIDE2): Den populære Disney-serien «Hannah Montana» avsluttes etter at filmingen til sesong fire er ferdigstilt. Det forteller representant for barnekanalen «Disney Channel», Adam Bonnett, til The New York Post .

- Man vet aldri i denne bransjen, men akkurat nå er planen å avslutte etter filmingen etter disse episodene, sier han.

Populær
Serien om «Hannah Montana» handler om Miley Stewart, spilt av Miley Cyrus, som i tillegg til å være en vanlig jente lever et hemmelig dobbeltliv som superstjernen Hannah Montana.

Serien har vært et av historiens mest populære barneshow noen gang, og har fortsatt rundt fem millioner seerne hver uke.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Miley eller Montana?
Filmingen av den nye sesongen vil begynne nå i januar, og være ferdig i løpet av sommeren. Sesongen skal reflektere Mileys Cyrus’ kamp i sitt eget liv om å si adjø til karakteren som gjorde henne berømt

- Det er en av tingene hun har slitt med de siste måneder; om hun skal fortsette som Hannah Montana, eller bare være en vanlig jente, sier Disney-representanten.

LES OGSÅ:- Dreper katta om du ikke twittrer

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere