*Nettavisen* Nyheter.

Slutter i Start

Harald Andersen slutter som daglig leder i Start. Han var tiltenkt en rolle som viseadministrerende direktør i klubben fra 2008.

03.01.08 23:37

- Dette har vært en meget tung avgjørelse å ta, sier Harald Andersen i en kommentar. Start er blitt en livsstil og hjertet mitt dunker kraftig for klubben. Men beslutningen ble tatt fordi jeg subjektivt føler at det ble en for topptung organisasjon med både en administrerende direktør og en viseadministrerende direktør i en fotballklubb som nettopp har rykket ned til 1.divisjon, sier Andersen til klubbens nettside.

Flotte år

- Men det har vært en fantastisk reise! I mine 5 år i Start har vi, sammen med utrolige dyktige kollegaer og med et flott aktivt Styret, utviklet et ”ribbet” Start høsten 2002 med et budsjett på NOK 15 mill, til i dag å være en profesjonell organisasjon med et budsjett på ca NOK 120 mill.

- En skikkelig ”kniv” i saken er selvsagt at vi de siste 6 måneder ikke har innfridd sportslig, men rammeverket er nå på plass slik at jeg er helt sikker på at IK Start sportslig sett snarlig vil komme på plass der man hører hjemme. Vi får heller ta med oss de gode øyeblikk med nr 1. i 1.divisjon i år 2004, sølv i Tippeligaen i år 2005 og 6. plass i Tippeligaen i år 2006, fortsetter Andersen til ikstart.no.

Ny jobb

Harald Andersen fortsetter i stillingen som viseadministrerende direktør i Start ut mars måned.

Fra 1.april 2008 blir Andersen ny administrerende direktør i Kvadraturforeningen i Kristiansand, som representerer handelsstanden i sentrum som i dag omsetter for over 1 milliard kroner pr år.

Les hele saken på ikstart.no her

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.