RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slutter som volleyball-sjef

Foto: Tor Erik Schrøder (Scanpix)
Sist oppdatert:
Etter ti år slutter sjefen for det kriserammede Volleyballforbundet.

Det melder forbundet på nettsiden sin torsdag.

Sjekk ut NA24 Propagandas nye mediaguide

I helgen er det ting, og Volleyballforbundets vanskelige økonomiske situasjon vil bli nøye gjennomgått. Fra før har styret satt sine plasser til diposisjon, og president Edgar Broks gir seg etter syv år.

Les også: Gransker volleyballen

«Etter 10 år i stillingen fratrer Arne Morten Knutsen i dag som generalsekretær i Norges Volleyballforbund. Knutsen og NVBF er enige om vilkår for fratredelsen», melder forbundet.

Meld deg på NA24 Propagandas nyhetsbrev

- Jeg har jobbet i NVBF i ti år. Ni av dem har vært fantastisk interessante og utviklende, men det siste halvannet året har vært både krevende og slitsomt, sier Arne Morten Knutsen.

Under Knutsen har omsetningen blitt tredoblet fra åtte millioner til 24 millioner. Men det er også blitt mange underskuddsår.

- Jeg takker for meg etter mange engasjerende år i norsk volleyball. Jeg ønsker det nye forbundsstyret og hele organisasjonen lykke til i arbeidet fremover, sier han.

Les også: - Vi har levd på grensen

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere