RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sølvguttene synger «Halo»

Sist oppdatert:
Sammen med gitaristen Ronni Le Tekrø tolker Sølvguttene musikken fra «Halo 3».

(Spillmagasinet): Xbox-spillet «Halo» er kjent for stemningsfull og gjennomarbeidet musikk, og det har ikke gått TNT-gitaristen Ronni Le Tekrø og koret Sølvguttene forbi.

I en konsert i Jakobkirken i Oslo den 28. september tolker musikerne de kjente tonene fra et av verdens mest populære spill.

Fredrik Otterstad, dirigent for Sølvguttene, er i full gang med å skrive ut et partitur fra spillmusikken der tradisjonell korsang skal kombineres med gitarsoloer fra Ronni Le Tekrø.

- Dette er et spennende prosjekt for et kor som vanligvis synger kirkemusikk. Ikke minst synes guttene i koret at dette er veldig gøy da de som de fleste andre barn er interessert i dataspill, sier Ottestad i en pressemelding.

I tillegg til toner fra Sølvguttene og Ronni Le Tekrø, vil kunstnerne i gruppen For*Your*Eyes*Truly stimulere synssansene under konserten. Gruppen bestående av Tone Emblemsvåg, Ernst Fredrik Føyn og Franck Aubry skal benytte animasjon, bildesekvenser og film fra Halo universet som skal mikses live i salen.

Les flere spillsaker på våre spillsider.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere