RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Små og fæle kjoler

Sist oppdatert:
Både norske og utenlandske stjerner har sjokkert på catwalken eller på premierefester i år. Se bilder.

(SIDE2): Det er ikke alltid kjendisene følger siste skrik fra moteverdenen. Vi gir deg et lite utvalg fra årets verste kjoler.

  • Sjekk bildekarusellen nederst på siden.

Det er ikke bare utenlandske kjendiser som få refs for sine klesvalg. Under Nordic Music Awards i slutten av oktober gikk det hardest ut over våre egne kjente personligheter. Motepoliti Jan Thomas likte ikke antrekkene til Dorthe Skappel og Marion Raven. Han mente sistnevnte var kveldens verst kledde. Mira Craig fikk også fansen til å snu seg i samme anledning med sitt egendesignede antrekk. Men dommen til Jan Thomas var klar: - Flotte bryster, men er det nødvendig at hele verden skal se dem?

Drøyt og kort

De som har vekket mest oppmerksomhet under premierer, konserter eller prisutdelinger er stjernene som har de drøyeste utringningene, eller de korteste skjørtene. Da er det verdt å nevne Mariah Carey, som under American Music Awards i november dukket opp med en kløft få kan gjøre etter henne.

En annen kjendis som stadig viser seg lettkledd er Victoria Beckham. Under motefesten i Monte Carlo midt i oktober vekket hun oppsikt med en av designer Robert Cavallis kreasjoner. Skandale-Jordan må også nevnes blant de dristige kjendisene. Da hun i oktober skulle vise frem Young Attitudes nye kolleksjon, var det hennes rosa ballerinaskjørt som stjal oppmerksomheten under pressekonferansen.

TV-kjolene

I september var det en rekke TV-stjerner som ønsket å bli sett på den røde løperen. Under Emmy-utdelingen dukket både Geena Davis og Kyra Sedgwick i fargen beige, noe som var lite kledelig. Tess Smiths kreasjon minnet om restene etter en klassisk gresk kordrakt.

Selv om Hollywood-stjernene ofte bruker ettersittende antrekk er det nok ikke alltid like behagelig å bruke de lukrative kjolene. Cate Blanchetts kjole var så trang at hun hadde problemer med å gå under Screen Actors Guild (SAG) Awards i februar.

Ikke alltid kort

Men under Golden Globe i januar hadde stjernene valgt eleganse framfor sjokkerende lettkledde plagg. Da var det de frustrerte fruene som fikk mest oppmerksomhet. Teri Hatcher stilte i hvitt og Eva Longoria i enkelt sort.

Hvis du vil holde deg oppdatert på hva som blir in i 2006, og hva du burde styre unna, les:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere