Gå til sidens hovedinnhold

Småbarnsmor funnet drept - tidligere ektefelle siktet

Firebarnsmor funnet drept i Larvik. Kvinnens tidligere ektefelle pågrepet og siktet.

En mann er pågerepet og siktet for drap etter at han selv tok kontakt med politiet ved 12.30-tiden lørdag.

Like etter ble en kvinne funnet livløs i vannet utenfor Revet i havneområdet på Torstrand i Larvik. Her ble det konstatert at hun var død.

- Politiet antar at et er kvinnens tidligere ektefelle som har forårsaket kvinnens død. Paret, som begge er rundt 40 år, har fire mindreårige barn. Familien er av utenlandsk opprinnelse, opplyser operasjonsleder Petter Aronsen ved Vestfold politidistrikt i en pressemelding ved 15-tiden lørdag

Politiet opplyser at kriminalteknikere arbeider på stedet der kvinnen ble funnet og på aktuelle adresser.

Både taktisk og teknisk etterforskning vil pågå utover ettermiddagen og kvelden, opplyser politiet. De er interessert i å komme i kontakt med personer som eventuelt har noe informasjon om hendelsen.

Rundt klokka 12.30 ble det rekvirert overflatedykkere fra brannvesenet til havneområdet på Revet, melder Østlands-Posten.

Østlands-Postens fotograf på stedet fortalte om en kvinne som var funnet ute i vannet og tatt opp på land.

Politiet sperret av et større område, og det ble sendt bud på kriminalteknikere.

Klokka 13.50 opplyste operasjonsleder Kvaal Martinsen at kvinnen var «livløs» da hun ble funnet og at politiet var i gang med etterforskning.

Klokka 14.30 kom meldingen om at det dreide seg om et drap. VG Nett var først ute med å melde at det var kvinnens tidligere ektefelle, en mann i 30-årene, som er siktet.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien