*Nettavisen* Nyheter.

Smakte kaffen?

Foto: Splash News (Splash News)

Mickey Rourke brukte fingerspråket når han besvarte spørsmålet.

(SIDE2): Gjennom høsten har Rourke blitt observert med en rekke kvinner, men modellen Elena har han blitt avbildet med flere ganger, så kanskje han er i ferd med å slå seg til ro.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Søndag ble de to observert sammen mens de drakk kaffe og luftet hunden i Beverly Hills.

Normalt flørter han gjerne litt med pressen, men i helgen hadde han ikke helt dagen. Å bli spurt om hvordan kaffen smaker er kanskje ikke helt det man ønsker å snakke med fremmede om når man er på søndagstur heller, så Rourke svarte med å gi fotografene fingeren.

Som en kuriositet kan man nevne at Rourkes blonde flamme, den russiske modellen Elena Kuletskaya, er ekskjæresten til Dima Bilan. Han vant som noen husker Grand Prix i 2008, og skapte senere kaos i Oslo.

Et annet eksempel på at Rourke muligens har hatt en dårlig uke er at han i et intervju med Sky Movies bannet så mye at man nesten måtte «biipe» bort hele intervjuet, ifølge Daily Star. Innslaget sendes torsdag på Sky Movies Premiere/HD i sensurert versjon, og så kommer en uncut versjon på Sky3 senere på kvelden. For dette gav de han passende nok kallenavnet «Mickey Mouth».

Sistnevnte videoversjon blir nok en Youtube-favoritt. . .

Mer om Mickey Rourke
Om hans nye rolle: Som seriemorder

Samt samarbeidet med Stallone: Denne ser du uten dama

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: (Splash/All Over)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.