RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Smell for skriverprodusent

Sist oppdatert:
Den store amerikanske skriverprodusenten Lexmark er ute med et resultatvarsel.
Illustrasjonsfoto

Lexmark International er mandag ute med et resultatvarsel for andre og tredje kvartal etter sviktende salg av utstyr til blekkskrivere i forbrukermarkedet.

Dette gjør at konsernet nå ser et resultat på 64 til 69 cent per aksje i andre kvartal, ned fra deres opprinnelige guiding på 82 til 92 cent per aksje.

Analytikerne hadde før dagens resultatvarsel ventet et overskudd på 86 cent per aksje og en omsetning på 1,21 milliarder dollar i andre kvartal fra Lexmark. Lexmark varsler et fall i salget til 1,2 milliarder dollar, mot 1,23 milliarder i fjor.

Lexmark har også merket svakere marginer på sine skrivere på grunn av den aggressive konkurransen i dette markedet, samt noe høyere produktkostnader enn ventet.


Når det gjelder tredje kvartal så forventer Lexmark et resultat på null ti l10 cent per aksje, mens analytikerne så et overskudd på 81 cent.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere