RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Smell i Software Innovation

Sist oppdatert:
Software Innovation gikk på en skikkelig smell i tredje kvartal. Nå tar Per Kveim selv over det daglige ansvaret for den norske organsasjonen
Software Innovation har tidligere vært ute med et resultatvarsel for tredje kvartal. Og en skikkelig smell ble det. Program- og konsulentselskapet fikk et underskudd før skatt på 9,3 millioner kroner i tredje kvartal. I samme periode i fjor var resultat før skatt på minus 3,8 millioner kroner.

- Vi ble klar over dette litt sent i kvartalet, ellers så kunne vi guidet finansmarkedet bedre og gjort noe med det, sa Kveim på onsdagens presentasjon.

Software Innovations omsetningen falt 13,9 prosent til 76,8 millioner kroner i kvartalet. Driftsresultatet i kvartalet var på minus 9,2 millioner kroner, mot minus 3 millioner kroner i tredje kvartal i fjor.

Nå tar Kveim selv over det daglige ansvaret for den norske organisasjonen.

- Nøkkelpersonell for utførelse av salg fra ulike deler av organisasjonen samles i et antall fokuserte markedsområder som rapporterer direkte til lederen for Software Innovation Norge. Videre er det besluttet at konsernsjef Per Kveim trer inn som fungerende leder for Software Innovation Norge. Dette for å sikre økt fokus og kontroll med både salg og leveranse i denne delen av virksomheten. Ny norsk salgsorganisasjon forventes å gi effekt først i 1. kvartal 2005. Eksisterende prospektmengde indikerer likevel at Software Innovation i 4. kvartal vil komme tilbake til et lisenssalg som er i tråd med kvartalene forut for 3. kvartal, heter det i Software Innovation-meldingen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere