Gå til sidens hovedinnhold

Smilet er tilbake

Shopping muntrer opp enhver kvinne, og Susan Boyle er intet unntak.

(SIDE 2): Oppholdet på Priory-klinikken har gjort publikumsyndlingen Susan Boyle godt. Endelig ser det ut til at 48-åringen er klar til å nyte suksessen, melder den britiske avisen The Daily Mail.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Lege var med
Nylig ble hun observert mens hun var på handletur blant eksklusive motebutikker i Nord-London.Til tross for at hun føler seg bedre, så hadde hun følge av en lege på utflukten. Sammen med Dr. Sarah Lotzof mesket hun seg i designerklær fra bla Elie Tahari, Twin Set og Majestic. Dagene da Susan gikk i triste husmorklær er over.

- Hun var i god form og godt humør. Hun spøkte og lo, forteller butikkinnehaver av på Lulu & Fred, Frederic Benisty.

«En liten ferie»
Susan beskriver oppholdet i den psykiatriske klinikken som «en liten ferie» og forteller at hun gleder seg til å ta fatt på hverdagen som superstjerne.

LES OGSÅ: Boyle ute av sykehuset

- Nå er jeg klar for å ta over verden, lover sjarmtrollet fra «Britain's Got Talent». Simon Cowell er ombord, og nå planlegger de altså verdensherredømme.

Etter planen skal hun delta på «Britain's Got Talent»-turneen i Storbritannia i sommer. Det ryktes også at Demi More er villig til å betale over 300 000 kroner dersom Susan Boyle synger på bryllupsdagen hennes.

Reklame

Black Week: De beste motekuppene du gjør nå