SMS-er ga drapsmistanke mot 14-åring i Søgne

Politiet er torsdag kveld igang med undersøkelser i nærheten av stedet hvor Alma Gabriela Knutsen (14) ble funnet død i Søgneelva i slutten av august i år. En 14 år gammel gutt har tilstått å ha drept henne.

Politiet er torsdag kveld igang med undersøkelser i nærheten av stedet hvor Alma Gabriela Knutsen (14) ble funnet død i Søgneelva i slutten av august i år. En 14 år gammel gutt har tilstått å ha drept henne. Foto: Tor Erik Schrøder (NTB scanpix)

Politiet trodde først at det ikke hadde skjedd noe kriminelt, men tekstmeldinger på telefonen til Alma Gabriela Knutsen rettet mistanke mot tenåringsgutten som nå har tilstått å ha drept jenta, skriver VG.

11.09.15 06:40

Avisen får opplyst at tekstmeldinger fra den 14-årige gutten var blant årsakene til at politiet ønsket å snakke med ham. Kort tid etter at han ble kontaktet av sivilkledde politimenn på skoleveien torsdag morgen, innrømmet han å ha drept den jevngamle jenta.

Anna Gabriela Knutsen (14) ble funnet død av padlere i Søgneelva i Vest-Agder 29. august. Da hadde hun vært savnet i to dager. På dette tidspunktet mistenkte politiet ikke at det hadde skjedd noe kriminelt.

Snaut to uker senere er et helt lokalsamfunn i sjokk etter nyheten om at 14-åringen som gikk på en annen ungdomsskole i Søgne kommune drepte henne.

Guttens forklaringer i avhør og de nevnte tekstmeldingene underbygger politiets teori om at det var en uoverensstemmelse mellom de to som utløste drapet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.