RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

SMS får teltet til å lyse

Mobilselskapet Orange har en perfekt løsning for festivaldeltakere som ikke finner teltet sitt. Det britiske selskapet har nemlig laget et telt som lyser i mørket når du sender en SMS-melding til det.

- Perfekt for lett animerte festivaldeltakere som skal finne sitt telt blant flere tusen andre, mener mobilleverandøren ifølge NTB.

Teltet er utstyrt med en antenne og en mottakerboks, samt spesielle lysende teltstenger. Når mobilen til festivaldeltakeren sender en melding til mottakerboksen, reiser antennen seg og lyser, skriver nettstedet forskning.no

Orange ser for seg at det lysende teltet kan lages som du vil ha det, med for eksempel lys i ulike farger forskjellige ringetoner.

Det lysende festivalteltet har allerede vært i bruk. Nylig fikk noen av de 100.000 deltakerne på den britiske musikkfestivalen Glastonbury 2004 prøve det lysende teltet.

Deltakere på festivaler her hjemme, slik som Quart-festivalen, må imidlertid klare seg uten nyvinningen. Teltet er nemlig ikke satt i ordinær produksjon.

Et problem hvis teltet slår an, er at det blir mange lysende telt på festivalplassen. Da kan problemet med å finne hjem være like stort.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere