*Nettavisen* Nyheter.

SMS-flørt i Erleveien

Foto: Asle Bentzen

Endre Juvik i Erleveien har fungert som folkets røst i TV 2 Nyhetenes faste spalte. Slikt blir det masse oppmerksomhet av.

12.09.05 23:33

Endre har fått masse SMS-meldinger etter at han ble kjent i TV 2 Nyhetenes valgkampdekning. Til og med en liten flørt fra en gutt som la inn et godt ord fra sin mor.

Ga mersmak
- Det var en gutt som skrev: «hei. Må si deg hva mamma sa. Hun sa du er drømmemannen, og hun ønsker at hun var noen år yngre», forteller Endre til ibergen.no.

Som mer eller mindre fast innslag i nyhetene på TV 2 er han blitt rikskjendis, men har ingenting imot oppmerksomheten.

- Ja det har vært et skikkelig kick. Etter å ha vært med på dette er jeg klar for nye utfordringer. Du får skrive at arbeidsgivere som kan bruke en lærerutdannet mann kan ta kontakt, sier 31-åringen.

Imot EU
Stemmeseddelen la han i urnen tidligere i dag, og valget falt på Senterpartiet.

- Jeg ville stemme på et parti som er imot EU. Dessuten er jeg opptatt av distriktspolitikk, arbeidsplasser i distriktene og landbrukspolitikk. Jeg vil bevare landbruket og unngå industrielt landbruk som i EU-landene, sier Endre.

Selv om det har vært artig å delta i Erleveien-spalten til TV 2 er det tross alt godt å være ferdig med valgkamp.

- Jeg har fulgt mye bedre med i politikken denne valgkampen enn tidligere. Men det nærmer seg en politikk-overdose, humrer han.

Sporty borettslag
Sammen med det andre Erleveien-beboerne stilte han på valgvake og middag i regi av TV 2 i kveld. På scenen står Bergen Tradjazz Band, med Erleveien-beboer Geir Scholz på slagverk.

- Dette er noe vi gjør for å takke Erleveien for innsatsen. De har vært utrolig sporty som har stilt opp og svart på alle de merkelige spørsmålene vi har stilt dem, sier Klaus Holthe, som har vært TV 2s utsendte reporter i Erleveien.

- I TV-bransjen måler vi suksess i sendt eller ikke sendt. Alt vi har laget fra Erleveien er blitt sendt, og det må jo være bra. Ideen var å lage et friskt pust i valgkampen. En litt annerledes folkets røst, sier Holthe.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.