RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

SMS-flørting kan ødelegge parforholdet

Sist oppdatert:
Det som starter som en uskyldig flørt kan føre til at du mister både kjæresten og familien, advarer terapeut. Si din mening om SMS-flørting.

Selv om noen frekke komplimenter på SMS til en man nesten ikke kjenner kan virke uskyldig, kan det lett få alvorlige konsekvenser, advarer partnerterapeut Martin Østergaard ifølge danske B.T.

Alvorlige konsekvenser
Han forteller at mange faller for fristelsen til å kjøre en SMS-flørt med noen mens de er i et forhold. Det kan for eksempel være med noen de har møtt på byen og utvekslet telefonnummer med.

Østergaard har flere ganger hatt klienter som har hatt store problemer i forholdet på grunn av sjalusi rundt SMS og telefonflørter.

- Man risikerer å miste hele sin familie på det. Hus og barn. Bare på grunn av SMS og chat. Mange vil nok synes at det er en høy pris å betale, med mindre man er på vei ut av parforholdet, sier han til avisen.

Fantasiverden
Mobiltelefonene frister mange til å opprette kontakter som man ellers ikke ville opprettet. Før måtte man ringe folk privat eller på jobb. Nå kan man holde kontakten med noen uten at andre finner ut av det.

Det er også lettere å sende beskjeder via SMS og chat som man ellers ikke ville sagt direkte til noen man ikke kjenner godt. Kommunikasjonen som foregår via SMS virker ofte som en fantasiverden. Det er spesielt folk i alderen 20-40 år som besøker Østergaard og spør om hjelp.

Hva mener du? Er SMS-flørting uskyldig moro, eller er det en form for utroskap? Si din mening i diskusjonsforumet under.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere

Siste nytt