RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

SMS-terror fra sleske menn

Sist oppdatert:
16-åringen Melanie Helmichsen måtte skaffe seg hemmelig telefonnummer etter å ha fått meldinger fra eldre menn.

(SIDE2): Onsdag skal hun kjempe om en finaleplass i årets Idol. Men hun har allerede fått merke kjendistilværelsens bakside på kroppen.

- Jeg måtte skaffe meg hemmelig telefonnummer fordi jeg fikk så mange SMS-er. Mange av dem var hyggelige og positive. Men jeg har også fått ekle meldinger fra eldre menn, forteller Melanie til side2.

- Lite trivelig
En mann har blant annet forsøkt å få henne til å oppgi epostadresse, og ville gjerne ha kontakt med henne.

- Det ble etterhvert ganske guffent når denne personen ringte og sendte en rekke SMS-er. Klart at jeg syns det er utrivelig med sleske og ekle meldinger fra menn som er 20 år eldre enn meg, sier hun alvorlig.

- Rådes til hemmelig nummer
Etter råd fra TV 2, har hun skaffet seg hemmelig telefonnummer. Informasjonsansvarlig Bjarne Laastad sier at alle semfinalistene i Idol blir oppfordret til å skaffe seg hemmelige telefonnumre.

- De færreste av numrene til semifinalistene er nå å finne hos opplysningen eller på internett. Vi oppfordrer til å ha hemmelig telefonnummer for å unngå ubehagelige meldinger, sier Laastad.

- Beskytter finalistene
Han understreker at de fleste meldinger som Idol-deltakerne får, er hyggelige og positive.

- Men det er enkelttilfeller der personer har sendt ubehagelige SMS-er. Vi gjør alt for at deltakerne skal bli skånet fra slikt, sier han.

De ti som blir finalister i årets Idol, vil også få tildelt et helt nytt - og hemmelig - mobilnummer av TV 2.

Hardtrening før semifinalen
Selv om enkelte av meldingene har vært ufine og ekle, understreker Melanie at hun også har fått svært mange hyggelige tilbakemeldinger.

- Jeg blir jo kjempeglad når jeg får høre fra folk at de syns jeg har fin stemme og synger fint. Noen har også skrevet at de syns jeg har en bra utstråling. Det har jo vært veldig «løye», sier den sjarmerende 16-åringen på klingende stavangerdialekt.

Dagene frem mot semifinalen har gått med til øving, øving og øving. Onsdag skal hun i ilden - med sangen «Super Duper Love» av Joss Stone.

«Dette var så vakkert at jeg fikk gåsehud!»

Tor Milde om
Melanies audition

- Favoritt? Jeg?
- En nydelig låt som jeg har elsket helt siden jeg hørte den første gang. Også kan jeg jo teksten utenat... He-he! Greit å slippe å pugge en helt ny tekst, smiler hun.

Allerede før hun har vært i ilden i semifinalen, har hun fått et aldri så lite favorittstempel.

- Jeg er litt overrasket over det! Så klart veldig hyggelig, men jeg har ingen erfaring som sanger. Aldri tatt sangtimer. Den eneste erfaringen jeg har, er å opptre under skolerevy... ler hun.

Ga Slemme-Tor gåsehud
Til Melanies store overraskelse kom Tor Milde med følgende tilbakemelding da hun var på audition:

- Dette var så vakkert at jeg fikk gåsehud!

- Jeg trodde jeg skulle få gjennomgå av dommerne - og at jeg ville bli ledd ut på riksdekkende tv. Det var kjempeskummelt å dra på audition, og jeg trodde slett ikke jeg kom til å gå videre, sier hun.

Mamma er «stemmekveg»
Under semifinalen onsdag stiller hun med mamma, søsken og venninneflokk i studioet i Nydalen. Alle sitter klare med mobiltelefonene for å stemme.

- Mamma påstår at hun skal stemme for flere tusen kroner, he-he! Men mammas stemmer blir nok bare en dråpe i det store stemmehavet. Sist fredag var det jo over 250 000 stemmer som kom inn... Nei, jeg får bare gjøre mitt beste og håpe på at TV-publikum liker meg! stråler hun.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere