RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Foto: Toll.no (Foto: Toll.no)

Smuglet 2300 liter alkohol

Sist oppdatert:
Frekk rumener tatt med 2300 liter alkohol.

Denne bilen ble stoppet av en politipatrulje i Trøndelag natt til 24. februar i Trondheim.

Bilen ble tauet inn og kontrollert av Tollvesenet. En 46-årig rumener er pågrepet i forbindelse med dette beslaget, opplyser Tollvesenet.

- Varebilen var fylt med 2300 liter alkohol. Dette er det største tollbeslaget av alkohol i Tollregion Midt-Norge så langt i år. Beslaget utgjør 135.000 kroner i unndratte avgifter, sier kontorsjef Bjørn Arild Sørli.

Tatt to ganger på en uke
Det hører med til historien at 46-åringen også ble stoppet i Halden av Tollvesenet om kvelden 17. februar. Han innrømmet da å ha at han fraktet en del alkohol, ja at han hadde hele bilen full. Tollerne fant totalt 1858 liter alkohol i varebilen.

Tollvesenet opplyser også at de torsdag formiddag stoppet en norskregistrert varebil på E-14 ved Meråker. Nordmannen som kjørte bilen, fortalte da at han hadde en pall øl med i bilen. Kontrollen avdekket totalt 1069 liter øl.

65.000 kroner
- Ølpartiet representerer forsøk på å unndra 65.000 kroner i avgifter, opplyser kontorsjef Bjørn Arild Sørli ved grensekontrollkontoret i Trondheim.

Den 44-årige sjåføren er overlevert til Stjørdal lensmannskontor.

Dermed har tollerne i Trondheim har beslaglagt 3300 liter alkohol på to dager.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere