*Nettavisen* Nyheter.

Smugrøyket på Robinson-øya

Foto: (TV3)

- Vi plukka sneiper fra bakken, sier Tom Andre Tveitan.

24.10.08 19:14

(SIDE2): Til tross for nulltoleranse for sigaretter fant deltakerne flere måter å skaffe røyk på.

Det forteller deltaker Tom Andre Tveitan på sin blogg.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Røyket sneiper
Han skriver blant annet at flere av deltakerne røyket opp sneiper produksjonsteamet hadde kastet fra seg, mens de ventet på konkurransene på Competition Island.

«Bakgrunnen er at på Competition Island bor og lever produksjons teamet, og deler av dem røyker og kaster naturlig sneipen der hvor det passer dem. Vi ble virkelig drevne på å suge ut det siste av en sigarett. Smakte det godt ? Nei det gjordet ikke det, men det var likevel utrolig deilig og sosialt. Høydepuktet var vel når vi satt og ventet på å delta i en konkurranse hvor jeg fant en pakke med Marlboro Light med 4 sigaretter i.», skriver han.

Han forteller også at han fant en røykpakke som fløt opp på stranden, og som han brukte to dager på å tørke.

«En kveld kunne vi sette oss ned ved leirbålet å dampe 8 sigaretter av merket Gudam Garang. Det smakte egentlig drit, men kosen i det, det sosiale, det ulovlige, premien for innsatsen var utrolig deilig.»

- TV3 tok oss aldri på fersken i å røyke sigarettene, men vi ble tatt i å plukke sneiper og da fikk vi kjeft. De passa på, men vi klarte allikevel å karre til oss noen nikotinstubber, sier Tom Andre til Side2.

Les også: Er han like rå som Christer?

Var ferdig med nikotin
Han forteller at han som storrøyker var skeptisk til det som kunne bli syv uker uten røyk, og brukte tiden før innspillingen til å røyke så mye han kunne.

«Fra avreise fra Oslo S så var vi noen få som benyttet en hver anledning til å få seg et trekk eller to. Siste trekket fikk vi på et Hotel i Mersing, Malaysia, da var det slutt. For min del var jeg så ferdig med nikotin der og da og synes det var helt greit».

Røyker fortsatt
Tilbake i Norge har ikke Tom Andre klart å legge fra seg uvanen.

- Jeg røyker fortsatt. Omtrent en 20-pakning om dagen, forteller han. Men å være uten røyk på øya gikk over all forventning.

- Jeg hadde fokus et annet sted og derfor så gikk det helt greit å være uten røyk på øya, men da drinkene ble satt på bordet ble det vrient, sier han.

Deltakerne har strenge regler for hva de kan ta med seg på Øya.
Les: Fikk ikke ha med dildo

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.