RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Smykk deg med eksens gaver

Sist oppdatert:
Her er bruddet som gladelig gir deg pengene du fortjener.

(LXUS.no) Alle har vel noen smykker de aldri bruker, enten de er utdaterte, i feil størrelse eller en gave fra en gammel flamme. Smykker kan være en fæl påminnelse om enten en lite hyggelig skilsmisse eller rett og slett dårlig smak.

VEKK MED VESKEN: Divorce Your Jewels tar også i mot verdifulle vesker, som denne Birkin-vesken fra Hermés.

LES OGSÅ:
Det nye smykkemetallet.
Diamanter i posten.
Forevig bisken i en juvel.

Men nå finnes det råd. Det New York-baserte firmaet Divorce Your Jewels gir deg kontanter mot at de får dine karater. Det spiller ingen rolle om det er en fem-karats forlovelsesring, en giftering, en smykkegave du ikke lenger vil ha eller bare juveler som aldri kommer ut av skrinet, Divorce Your Jewels tar det uansett i følge Luxist.

Det som gjør denne servicen annerledes enn liknende firmaer er at du får et personlig møte med eieren Melissa Schorr enten hjemme hos deg selv eller på kontoret hennes. Schorr veier og vurderer alle smykker og gir deg en pris basert på markedspris.

Ikke bare juveler

Firmaet har også utvidet sine tjenester til kunst, verdifulle motegjenstander og ubrukte klær med merkelappen på. Men er du så heldig at du ikke har noen ting å selge, men nok av midler, er det muligheter for å kjøpe de fraskilte gjenstandene også.

Det beste markedet nå for tiden er for forlovelsesringer. Schorr betalte nylig 113.000 kroner for en femkarats stein som ble solgt av en svært hevngjerrig dame. Hun ble nemlig dumpet av sin forlovede som er lege til fordel for hans sykesøster.

Divorce Your Jewels tar seg ikke av vonde minner og slemme eksmenn, men du kan være helt sikker på at denne skilsmissen i hvert fall blir vennskapelig.

IKKE LENGER GIFT: Skill deg fra ringene dine også hos Divorce Your Jewels.

Har du et luksustips?Send det til LXUS!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere