RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Snø gav bilkaos

Snøen kommer alltid like overraskende på billistene. I og rundt Bergen har det vært flere ulykker og uhell i dag.

På Melkeplassen gikk tre polakker rundt med en kassebil på sommerdekk i formiddag. Alle tre kunne krype uskadd ut av bilen og forhåpentligvis forsette sin ferd mot Polen og juleferie.

Lyderhorntunnelen var stengt i over en halv time etter at en bil fikk sladd like ved tunnelåpningen og havnet i fjellveggen. I Ibsensgate laget en buss krøll i trafikken da den skled utfor veibanen og havnet på tvers i veien.

På Gaupåsveien smalt to bilen sammen i ettermiddag, her skal det ikke være alvorlige personskader.

På Steinsvikveien ved Nordåsvannet, kolliderte to biler front mot front like over klokken 1400. En person ble en periode sittende fastklemt , men skal ikke være kritisk skadd.

- Det koker
- Her nede koker det. Her nede er det ikke så veldig mange trafikkale problemer, men selv kom jeg Osveien nå og der snødde det tett og trafikken gikk svært sakte. Folk må kjøre rolig og forsiktig. Gjør de det, så blir det bare mindre materielle skader om uhellet skulle være ute, sier operasjonsleder ved Hordaland politidistrikt, Ragnar Lyssand, til iBergen.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere