RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Snø og vind skapte trafikkaos

Snø, hard vind og glatte veier skaper problemer for trafikken i deler av Danmark og Sverige.

Det meldes om flere trafikkulykker i Midt- og Sør-Sverige torsdag morgen, skriver Aftonbladet.se.

Hvordan blir været der du er? Les værvarselet på Nettavisens værsider

På E6 utenfor Trelleborg var en buss og to personbiler involvert i en ulykke. På E4 sør for Södertälje utenfor Stockholm sto trafikken nesten helt stille etter at flere vogntog hadde kjørt seg fast i snøen.

I Östergötland i Sverige er busser innstilt og lastebiler er blitt stående på grunn av snøen og vinden, melder Sveriges Radio på sr.se.

- De verste områdene har vi akkurat nå på østkysten fra østre Götaland og Bråviken ned langs hele Kalmar län til østre Blekinge. Men også sørlige Skåne er hardt rammet, sier Gunnar Kristoffersen på det svenske veivesenets trafikkledelse til nyhetskanalen.

Det meldes om svært vanskelige kjøreforhold. Brøytebiler og ploger har vært i full sving natt til torsdag.

I Danmark er det kun meldt om få ulykker i snøværet, skriver Ekstra Bladet på nett. Verst er forholdene i København-området. Fire passasjerer kom lettere til skade da en buss ved 23-tiden onsdag skled inn i en husvegg. Ved 01-tiden kjørte en annen buss inn i en elstolpe i Dragør. Ingen personer kom til skade.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere