RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Snacks og godteri

Det finnes både sjokolade og annet godteri du kan spise uten at det er noe problem. Se bare her.

Alle produktene under kan du enten kjøpe på Internett ved å besøke Dr. Fedon Lindbergs nettbutikk eller finne dem i en dagligvareforretning i nærheten av deg. Generelt kan du bruke beskrivelsene av produktene under til å finne lignende produkter i din matvareforretning hvis du ikke finner dem der du bor, eller ikke vil bestille over Internett.

Iskrem
Vanlig iskrem er noe av det verste du kan ha i deg, men fortvil ikke om du ønsker en avkjølende liten smårett.

Dr. Fedon Lindbergs iskrem med karamellsaus

Dette er en ekte vaniljeiskrem med en fyldig sukkerfri karamellsaus. Isen kommer i et praktisk porsjonsbeger og er tilpasset et voksent publikum. Iskremen er søtet med en mindre mengde lavglykemisk fruktose. Isen inneholder færre og lavglykemiske karbohydrater og mindre fett, samtidig som den er rik på løselig kostfiber som bidrar til sunnere tarmflora og har positiv effekt på blodsukker og kolesterol. Du kan kjøpe isen gjennom Isbilen som kommer over hele landet.

Nøtter og frø
Mandelnøtter, cashewnøtter, valnøtter og hasselnøtter er gode nøtter til å bruke som mellom-måltider eller som snacks.

Sjokolade og smågodt
Trodde du at dagene med en smågodtpose og litt sjokolade etter kaffen var over? Det trenger du slettes ikke. Her er flere typer av godteri du gjerne kan spise:

Dr. Lindberg mørk eksklusiv 70%
Dr. Fedon Lindbergs Mørk Eksklusiv er sammensatt av spesielt utvalgte råvarer for å gi en lavere blodsukkerpåvirkning og er et godt alternativ for deg som ønsker å spise mørk sjokolade, men samtidig ønsker å spise sunt. Dr. Fedon Lindbergs Mørk Eksklusiv er rik på antioksidanter og fiber. Les mer om produktet og bestill her

Cavalier Finest Chocolates Konfekt
Cavalier konfekt inneholder 250 gram lekre konfektbiter. Dette er sukkerfri konfekt av belgisk kvalitetssjokolade. Konfekten er fylt med håndlaget fyll etter gamle tradisjonsrike oppskrifter hvor det kun er brukt vegetabilsk fett og sukkeralkoholet Maltitol som søtningsstoff. Maltitol påvikrer blodsukkeret i så liten grad at denne konfekten til og med kan nytes av personer med diabetes. Les mer om produktet og bestill her

de Bron Vingummi (uten gelatin)
Denne sukkerfrie vingummien har like god og naturlig smak som vingummi med vanlig sukker. Snacks fra de bron er skånsom mot tennene og gir en lav blodsukkerstigning sammenlignet med tilsvarende snacks som inneholder vanlig sukker.

I stedet for sukker er de Bron sine produkter søtet med maltitol, isomalt og laktitol. Disse søtningsstoffene kalles polyoler. Fordelene med polyoler er at de gir en svært lav blodsukkerstigning og de stimulerer heller ikke til dannelsen av karies i tennene. Dette gjør at de Bron sine produkter til og med kan nytes av personer med diabetes. Les mer om produktet og bestill her

Diett med sjokolade?

Eurodiet bar er en lavglykemisk, proteinbar og et perfekt lite mellommåltid. Proteinbaren kan også inngå i en vektreduksjonsdiett som blant annet benyttes ved Dr. Lindbergs klinikk(se under for mer informasjon). Eurodiet proteinbar er grei å ha med seg i vesken eller liggende i skrivebordsskuffen i tilfelle du trenger et lite måltid når du jobber overtid eller etter trening. Proteinbaren fås i 5 ulike smaksvarianter og leveres i pakker á 5 stk.

En diett i fire faser

Eurodiet er en proteindiett i fire faser og en metode for rask vektreduksjon, hvor målsettingen på sikt er varig endring av kosthold og vekt. Euroidet fase 1 og 2 krever rekvisisjon fra lege, men fase 3 og 4 kan man følge på egen hånd og enkelte produkter kan kjøpes uten rekvisisjon fra lege. Flere leger i Norge, både fastleger og privatpraktiserende leger benytter i dag Eurodiet i overvektsbehandling.

Les mer om Eurodiett her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere