RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Snakker om Playstation 3

Sist oppdatert:
Sjefene i Sony snakker om prisen, lanseringdatoen og grafikken til Playstation 3.

(Spillmagasinet): Det offisielle Playstation Magazine har forsøkt å skvise detaljer rundt Sonys nye spillkonsoll ut av sjefene Kaz Hirai og Jack Tretton.

Les også: Playstation 3 avslørt.
Alt om: Playstation 3.

Få harde fakta blir avslørt, men det er klart at PS3 kommer i 2006, ikke 2007 som mange har fryktet.

– Med mindre vi ikke har spill klare, som jeg tviler sterkt på, er vi fremdeles i rute til lanseringen våren 2006, sier Hirai til magasinet.

Prisen blir ifølge Hirai også overkommelig.

Hvor maskinen slippes først, eller om Sony planlegger en verdenslansering som med Xbox 360, ville ikke sjefene si noe om.

- Fantastisk grafikk

Da PS3 ble vist frem på spillmessen E3 i Los Angeles i mai ble folk slått av en vanvittig bra grafikk, blant annet fra det neste «Killzone»-spillet.

Siden har det vært mye diskusjon om ektheten i den videoen, og folk flest mener den var en ren skrytevideo som ikke kan si for mye om den endelige kvaliteten på spillene.

Hirai svarer imidlertid positivt på spørsmål om PS3 kan levere grafikken som ble vist på E3.

– Ja. Grafikken kommer til å bli å bli vel så spennende eller til og med bedre enn hva folk har sett til nå. Vi kommer til å levere, akkurat som vi har gjort det med Playstation, Playstation 2 og Playstation Portable, forteller Hirai til PSM.

- Mye for pengene

Sjefene ville ikke si mye om prisen på Playstation 3, som er forventet å bli høy på grunn av maskinvaren. Hirai kommenterer likevel at Sony har lansert sine konsoller til en fonuftig pris frem til nå.

– Jeg vil si at hva vi har gjort tidligere er den beste indikasjonen på hva kommer til å gjøre i fremtiden. Med i alle fall tre konsoller, tror jeg vi har gitt god valuta for pengene samtidig som vi har levert banebrytende teknologi, avslutter Hirai.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere