*Nettavisen* Nyheter.

Snakker ut om overfallet

Foto: (Scanpix)

Rihanna bryter for første gang stillheten om mishandlingen.

(SIDE2): I det som beskrives som et svært følelsesladet intervju med ABC-programleder Diane Sawyer forteller Rihanna (21) om mishandlingen hun ble utsatt for av ekskjæreste Chris Brown (20).

- Dette kunne skje med meg. Det kan skje med alle, sier Rihanna i promoteringen for programmet som er todelt.

Intervjuet skal vises både på «Good Morning America» og «20/20», skriver New York Daily News.

Stor oppmerksomhet
I motsetning til Brown, som har snakket offentlig om mishandlingen flere ganger, så er dette første gang R&B-stjernen forteller om kvelden hun ble banket opp av kjæresten sin. Hendelsen skapte enorm oppmerksomhet verden rundt, og bilder av en forslått Rihanna gikk i de fleste medier.

I USA fikk temaet om vold og misbruk av kjæresten blest, og flere talkshowverter, som Oprah og Tyra Banks, tok opp problematikken i sine program. I USA mishandles hele en av tre tenåringsjenter av sine kjærester.

Chris Brown erkjente straffskyld for mishandlingen og ble i august dømt til seks måneders samfunnsstraff og en prøvetid på fem år for overfallet på kjæresten. Han har også et forbud mot å nærme seg Rihanna de neste fem årene.

Holdt ikke tilbake
Rihanna forteller åpent om hva som faktisk skjedde den kvelden i bilen sammen med Chris Brown. Men også om tiden etterpå og familielivet hennes.

Og artisten er ikke i tvil:

- Han var definitivt min første store kjærlighet, sier hun.

Intervjuene skal etter planen vises torsdag og fredag kveld norsk tid på ABC.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.