Snakker ut om sex-misbruk

Frustrerte fruer-stjernen Teri Hatcher snakker ut om hos Oprah om sexovergrepene hun ble utsatt for som barn.

02.05.06 19:33

(SIDE2): I et intervju med talkshow-dronningen Oprah Winfrey forteller Teri åpenhjertig om de mange smertefulle opplevelsene hun har hatt i livet, melder Entertainment Tonight.

Dette er det første TV-intervjuet der Teri Hatcher forteller om intime detaljer fra sitt eget liv, selv om hun tidligere har lettet på sløret om overgrepene overfor bladet Vanity Fair.

LES SAKEN:Frustrert frue sex-misbrukt

- Vil hjelpe andre
- Det er så mange kvinner som lider under de traumatiske opplevelsene de er blitt utsatt for, og som holder overgrepene hemmelig. Men vi har et valg om å kunne bruke våre erfaringer til å forandre og belyse problemene, og det valget har jeg tatt, sier stjernen i programmet som sendes i USA tirsdag.

I Winfreys program forteller hun blant annet at hun ble utsatt for sexovergrep av sin egen onkel da hun var barn.

14-åring begikk selvmord
Teri Hatcher valgte å stå fram om hva hun selv var blitt utsatt for, da hun fikk høre at en 14 år gammel jente også var blitt mishandlet av onkelen.

Ungjenta begikk selvmord som følge av overgrepene, og Hatcher gikk til politiet med sin historie for å forsikre seg om at onkelen ville få fengselsstraff.

Han soner nå en 14 år lang straff for sexovergrep.

- Sex en gang på ett år
I programmet forteller også Teri at hun vet nøyaktig når hennes nå åtte år gamle datter ble unnfanget - fordi det var den eneste gangen det året hun hadde sex med barnefaren Jon Tenney.

Les også:

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag