RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Snakket i telefon på kino - ble skutt og drept

Sist oppdatert:

En mann er bekreftet omkommet, mens en kvinne er skadd etter skyting på en kino i byen Wesley Chapel i Florida mandag, melder 10 News i Tampa.

Havnet i krangel
Skytingen skjedde mandag ettermiddag før visning av filmen «Lone Survivor». Ifølge sheriff Chris Nocco i Pasco County var det en mann og en kvinne som var på kino sammen som ble skutt. Mannen skal ha snakket i telefonen og tekstet før filmen begynte, noe paret på raden bak skal ha ergret seg over. Det brøt ut en krangel mellom de to parene, og mannen som er mistenkt i saken tok fram et våpen og skjøt paret på raden foran seg.

Fløyet til sykehus
De to ofrene ble fløyet i helikopter til et sykehus i Tamba Bay. Der ble mannen senere erklært død. Kvinnen skal ikke være livstruende skadd.

Personen som er mistenkt i saken er pågrepet, melder WTSP-TV.

Wesley Chapel har rundt 45.000 innbyggere og ligger nær Tampa ved Gulfkysten.

Sheriffen i Pasco beskriver skytingen som et isolert tilfelle og sier at de to parene ikke skal ha kjent hverandre fra før.

I 2012 ble tolv personer drept og rundt 70 skadd på en kino i Aurora i delstaten Colorado. James Holmes, som ifølge sine forsvarere er strafferettslig utilregnelig, er siktet i saken.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere