*Nettavisen* Nyheter.

Snakket i telefon på kino - ble skutt og drept

13.01.14 22:59

En mann er bekreftet omkommet, mens en kvinne er skadd etter skyting på en kino i byen Wesley Chapel i Florida mandag, melder 10 News i Tampa.

Havnet i krangel
Skytingen skjedde mandag ettermiddag før visning av filmen «Lone Survivor». Ifølge sheriff Chris Nocco i Pasco County var det en mann og en kvinne som var på kino sammen som ble skutt. Mannen skal ha snakket i telefonen og tekstet før filmen begynte, noe paret på raden bak skal ha ergret seg over. Det brøt ut en krangel mellom de to parene, og mannen som er mistenkt i saken tok fram et våpen og skjøt paret på raden foran seg.

Fløyet til sykehus
De to ofrene ble fløyet i helikopter til et sykehus i Tamba Bay. Der ble mannen senere erklært død. Kvinnen skal ikke være livstruende skadd.

Personen som er mistenkt i saken er pågrepet, melder WTSP-TV.

Wesley Chapel har rundt 45.000 innbyggere og ligger nær Tampa ved Gulfkysten.

Sheriffen i Pasco beskriver skytingen som et isolert tilfelle og sier at de to parene ikke skal ha kjent hverandre fra før.

I 2012 ble tolv personer drept og rundt 70 skadd på en kino i Aurora i delstaten Colorado. James Holmes, som ifølge sine forsvarere er strafferettslig utilregnelig, er siktet i saken.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.