RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Snart demo til «Skate 3»

Sist oppdatert:
Rullende smakebit ikke langt unna.

Electronic Arts skriver i en pressemelding at «Skate 3» får en demo 15. april. Demoen kommer på Xbox Live og PlayStation Network samme dag.

Her vil spillere få en kikk på universitetdistriktet i det rykende ferske skateparadiset Port Caverton. Flere utfordringer er tilgjengelig, både i enspiller og flerspiller, og her nevnes Own the Lot, Domination og den beinbrekkende Hall of Meat.

Videre kan spillere utvikle sine ferdigheter på skateskolen, under ledelse av trener Frank. Vi loves også at du kan flytte rundt på gjenstander i demoen, og dermed skape en unik spillopplevelse i området rundt universitetet. Hvis du klarer noe storslagent er det mulig å redigere sin egen video og laste den opp for allmenn skue.

Mer fra Gamer.no:

«Skate 3» kommer i butikkene 13. mai her til lands, og kan kjøpes på Xbox 360 og Playstation 3. De to forrige spillene definerte sjangeren med sitt glitrende kontrollsystem.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere