*Nettavisen* Nyheter.

Snart er hun milliardær

Foto: FRED PROUSER (Reuters)

Og da blir supermodellen den første milliardæren innen sitt yrke.

(SIDE2:) Gisele Bündchen har lenge vært en av verdens best betalte modeller. Helt siden 2004 har den brasilianske skjønnheten toppet inntektslista blant modellene.

Nå skriver Forbes at hun trolig blir den første milliardæren innen sitt yrke.

En av englene
Bündchen er tysk-brasiliansk, og har gjort stor suksess innen modellyrket. Hun har hatt oppdrag for blant andre Valentino, Zara, Bvlgari, Tommy Hilfiger,Versace, Christian Dior, Michael Kors, Ralph Lauren, Victoria's Secret og Dolce & Gabbana. I tillegg har hun frontet de fleste store magasinet, som Vogue, Rolling Stone og Vanity Fair.

30-åringen er gift ned Tom Brady.

Lovpriser investeringene
Årsaken til Bündchens voksende konto er ikke bare hennes utseende, hun har også en rekke forretninger på si. Modellen har sin egen smykkekolleksjon, undertøyskolleksjon, og selger også sminke og sandaler, skriver Forbes.

Det amerikanske forretnings- og finanstidsskriftet lovpriser også hennes investeringer i eiendommer. Bündchen eier blant annet et hotell sør i Brasil og hus i Bahia. Hun har og eiendom i både Costa Rica og Los Angeles, California.

Forbes understreker at hun kommer til å bli verdens første supermodellmilliardær, men det er uvisst når hun vil nå toppen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag