RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Snart fyller hun 43

Foto: Jason Howard / Splash News (Jason Howard / Splash News)
Sist oppdatert:
Men påkledt ville ingen se på henne.

(SIDE2): Pamela Anderson (42) er for mange et ikon, og til tross for at «Baywatch» begynner å blekne litt på nostalgifronten for de fleste er det likevel det man i størst grad forbinder henne med.

Mer fra Side2. no: Besøk forsiden

Fokuset på Andersons turbulente ekteskap, og svært privat filmer på avveie er i stor grad et produkt av «Baywatch»-hypen.

I begynnelsen av februar ble Pamela latterliggjort da hun skulle promotere sin nye kleskolleksjon A*Muse sammen med designeren Richie Rich. Bare 20 stykker møtte opp, og man kunne tydelig se at dette påvirket Pamela som for anledningen var vertinne, skrev Daily Mail da.

Hun hadde da på seg en sort utringet kjole fra egen kolleksjon.

Følg Side2 på Facebook - klikk her!

Onsdag var det ny visning på moteuka i New York, og Pamela har gjort showet noe mer sexy siden da. Tobarnsmoren var iført en sølvinspirert badedrakt som overlot lite til fantasien. Om det var mer enn 20 som fikk med seg kolleksjonen denne gangen vites ikke, men oppmerksomheten rundt Pamela var like stor som for 20 år siden.

Pamela brukte for øvrig samme oppskrift da hun viste fram forrige kolleksjon i serien: Med rumpa bar på catwalken

- Jeg foretrekker å være naken. Men dere må ha klær på, så da kan dere jo like så godt ha det litt moro, sa hun til de tilstedeværende den gangen.

Flere bilder ser du under.

2891

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere