RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Snart IPTV med Xbox 360?

Sist oppdatert:
Vil den neste oppdateringen av Xbox 360 komme med IPTV? Disse bildene tyder på det.

(Spillmagasinet): Nettsiden Xbox 360 Fanboy har publisert noen interessante bilder fra en Xbox 360 nylig retunert fra Microsofts servicekontor.

Dashbordet, altså menysystemet, på den reparerte konsollen inneholder nye valg og menypunkter som ikke er tilgjengelige i dagens versjon av menyen.

Nettsiden har publisert bilder fra dashbordet, og med mindre innsenderen besitter ekstrem kunnskap i Photoshop viser de at IPTV mest sannsynlig er på vei til Xbox 360, kanskje allerede i den kommende høstoppdateringen.

Xbox 360 får tradisjonelt to store oppdateringer i året, en på vårparten og en om høsten, som inneholder store og små endringer på konsollen og onlinetjenesten Xbox Live.

Menypunktet av spesiell interesse har uleselige tegn, men med et TV-ikon foran seg. Punktet er plassert der vi har «Video Marketplace» i dag. Når eieren av Xbox-en markerer menypunktet dukker følgende beskrivelse opp, skriver nettsiden:

Use television services.
- Live & recorded TV
- On-demand movies
- Chat while watching TV

Dette kan naturligvis være ville fantasier fra «fanboys»-ene i Xbox360fanboy.com, men på en annen side er dette et naturlig skritt videre for Microsoft, som har vært inne på IPTV tidligere.

At tjenesten kan komme så tidlig som denne høsten er naturligvis gledelig, men det spørs likevel om USA og Europa får den samme oppdateringen.

Spillmagasinet kommer med mer informasjon så snart den er tilgjengelig.

Les flere spillsaker på våre spillsider.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere