Gå til sidens hovedinnhold

Snart jubler de igjen

Heldags Tv-sending og en 54 meter bred scene er noe av det som er nytt av året når en av verdens største fotballturneringer starter om få dager.

EKEBERG: Norway Cup er for mange en viktig del av Oslo-sommeren, og mye har skjedd siden første avsparket ble tatt på Ekebergsletta i 1972.

Nytt av året

- Den store forandringen i år er at Norway Cup showet er flyttet til Ekeberg skole, Sier pressesjef Lucy Thoresen. I sommer har Norway Cup bygget en 54 meter bred scene som det vil være konserter på hver eneste ukedag i Norway Cup uka.

Det er flere store navn blant artistene som er bekreftet til Ekebergsletta. Madcon, Stella Mwangi, Anine Stang og Vinnie, er noen av navnene som er klare for Norway Cup Konserten den 30. juli. I tillegg til åpningskonserten vil det være konserter hver dag fra mandag til fredag med artister som: Madcon, Alejandro Fuentes, Erik og Chris og Admiral P.

Bredere TV-dekning

Tv-dekningen av cupen vil være større og bredere enn noen gang. Tv-sendingene på ukedagene blir utvidet fra 30 minutter til en time, og på finaledagen vil kameraene rulle og gå hele dagen.

Thoresen sier at det vil være en rekke andre attraksjoner på sletta utover konsertene.

- Vi skal ha med verdens største fotballskjorte, den er sydd sammen av fotballskjorter med autografer fra hele verden, sier Thoresen. Skjorten veier 300 kg og kalles bare for «The Shirt». Det må 19 personer til for å bære det enorme klesplagget.

Del på Facebook

Reklame

Slik sparte Charlotte 15.000 kroner på billånet