RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Snart kan DU spille Halo 3

Sist oppdatert:
Til våren kan du prøve «Halo 3» via Xbox Live.

(Spillmagasinet): Microsoft og Bungie Studios annonserer onsdag at abonnenter på Xbox Live vil kunne delta i betatesten av «Halo 3» våren 2007.

Nyheten kommer i forbindelse med at «Halo»-serien feirer fem år i år. Det er flerspillerdelen av «Halo 3» som blir åpnet for testing av publikum - som får komme med tilbakemeldinger om hva de mener kan forbedres eller endres.

Pressemelding om en reklame

Det er vel bare i spillindustrien en kan sende ut pressemelding om at det vil dukke opp en reklame for «Halo 3» før jul, men det gjør det altså. Jippi.

Bedre nyheter er det at «Halo 2» får en oppgradering. Eiere av Xbox 360 vil kunne laste ned eksklusivt innhold til spillet, også i begynnelsen av 2007.

Overnevnte reklame er laget av det prisberømte selskapet McCann Erickson og skal, ifølge Microsoft, gi et «unikt og uimotståelig» syn på Master Chief. For oss europeere kan den 60 sekunders lange snutten ses den 4. desember på Xbox.com. Den vil også bli gjort tilgjengelig via Xbox Live.

Nye kart til «Halo 2»

Det nye innholdet til «Halo 2» inkluderer flere kart, og Microsoft lover nye og spennende spillopplevelser.

«Halo 2» er det mest spilte spillet på Xbox Live, også sammenliknet med spillene til Xbox 360. Over fire millioner mennesker verden over bruker onlinetjenesten.

Den tid kan være forbi når storebror «Halo 3» ankommer i 2007 med høyoppløselig grafikk, bedre kunstig intelligens, forbedret lysteknologi og ikke minst nye våpen, figurer og utfordringer.

Hvem gleder seg?

Les flere spillsaker på våre spillsider.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere