RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Jeffrey Mayer (Stella Pictures)

Snart kommer Jacko-filmen

Sist oppdatert:
Filmen viser eksklusive klipp av popkongens aller siste sang og dans.

(BIIPMAG): Nå kan Jacko-fansen glede seg til å se helt nye klipp av sin store helt: Filmen «This is it» kommer på norske kinoleretter 30.oktober.

Eksklusive klipp
Store deler av den nye filmen er filmet under Jacksons forberedelser til «This is it»-konsertene i London. I tillegg viser filmen blant annet eksklusive bak kulissene-klipp, intervju med venner og et tilbakeblikk på «The King of Pops» fantastiske sangkarriere.

Mesteparten av «This is it» ble filmet i juni 2009 på Staples Center i Los Angeles og The Forum i Inglewood i California der Michael Jackson forberedet seg på å gjøre sine aller siste konserter i London.

- Historisk opptak
Opptakene vil vise hvordan popstjernen virkelig var kreativt involert i alle aspekter ved produksjonen fra oppstilling og koreografi til musikk, lys og produksjonsdesign:

- Dette historiske opptaket av siste gang han sang og danset på scenen viser den legendariske artisten på en utrolig mektig måte, med krystallklare bilder og lyd, sier Michael Lynton i Sony Pictures Entertainment i en pressemelding fra Disney.

Hold deg oppdatert om filmen på www.michaeljackson.com.

Siste fra BiipMag: Gå til forsiden her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere