Snart kommer Jacko-filmen

Foto: Jeffrey Mayer (Stella Pictures)

Filmen viser eksklusive klipp av popkongens aller siste sang og dans.

11.08.09 11:55

(BIIPMAG): Nå kan Jacko-fansen glede seg til å se helt nye klipp av sin store helt: Filmen «This is it» kommer på norske kinoleretter 30.oktober.

Eksklusive klipp
Store deler av den nye filmen er filmet under Jacksons forberedelser til «This is it»-konsertene i London. I tillegg viser filmen blant annet eksklusive bak kulissene-klipp, intervju med venner og et tilbakeblikk på «The King of Pops» fantastiske sangkarriere.

Mesteparten av «This is it» ble filmet i juni 2009 på Staples Center i Los Angeles og The Forum i Inglewood i California der Michael Jackson forberedet seg på å gjøre sine aller siste konserter i London.

- Historisk opptak
Opptakene vil vise hvordan popstjernen virkelig var kreativt involert i alle aspekter ved produksjonen fra oppstilling og koreografi til musikk, lys og produksjonsdesign:

- Dette historiske opptaket av siste gang han sang og danset på scenen viser den legendariske artisten på en utrolig mektig måte, med krystallklare bilder og lyd, sier Michael Lynton i Sony Pictures Entertainment i en pressemelding fra Disney.

Hold deg oppdatert om filmen på www.michaeljackson.com.

Siste fra BiipMag: Gå til forsiden her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.